GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

NYSGJERRIG PÅ TORONTO?

Morsalin reiste alene på språkkurs til Toronto i juni. Her forteller hun om opplevelsen sin!
NYSGJERRIG PÅ TORONTO?

_Er du 16 år eller over kan du reise til fantastiske Toronto! Her kan du lese om opplevelsen til Morsalin som var på språkkurs der sommeren 2019:
_

En kort tur med tusen opplevelser! Jeg var nettopp i Toronto, Canada, i to uker, og det var veldig trist å reise tilbake til Norge. Jeg fikk mange gode venner fra Sverige, Finland, Tyskland, Peru, Japan, Tyrkia og Mexico i løpet av den korte tiden, og jeg skulle ønske jeg kunne vært mye lenger! Byen er så fin og ubeskrivelig vakker å være i, fra restauranter til store bygninger og utallige kjøpesentre. Jeg er en person som liker å være i store byer der jeg ser mange forskjellige nasjonaliteter på ett sted. Det fant jeg i absolutt i Toronto. Alle personene jeg snakket med i butikker, restauranter og cafeer var så snille og enkle å ta en rask prat med, så mulighetene til å praktisere engelsken etter skoletid var mange. Mitt inntrykk av kanadiere som folkeslag er at de har store hjerter og gjerne møter deg med en god klem.

Siden du er der for å lære engelsk, kommer du til å fange språket veldig raskt. Du er jo omgitt av folk som snakker språket – både lærere, elever og lokale. Selv om jeg jeg var i Canada i bare to uker følte jeg at jeg fikk bedre ordforråd i løpet av den tiden. Tenk hvor mye du vil plukke opp hvis du har mulighet til å være der i 1-3 måneder!

Lærerstaben i EF har god kunnskap om undervisningsmetoder i forhold til språkopplæring. De kombinerer forskjellige læremåter, så du blir aldri lei av å være i klasserommet. Lærerne finner på noe hver dag, og gir deg forskjellige oppgaver for å lære engelsk på alle slags måter. Klasseromstimene er 40 minutter lange, men når de er over vil du fortsatt ha lyst til å sitte med klassen og føler ikke behovet for å ta en pause. Det er det jeg opplevde i hvert fall! Jeg tror absolutt ikke du kommer til å angre hvis du drar til Toronto. Anbefaler deg virkelig sterkt å besøke denne byen. Jeg vurderer selv å reise tilbake til EF-skolen til neste sommer og krysser fingrene for at det går i orden!

Ønsker du å lese mer om språkkurs i Toronto?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer