GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Sarahs utvekslingsår i Arizona

Sarahs utvekslingsår i Arizona

Hei dere! Mitt navn er Sarah, jeg er 17 år og kommer fra Oslo og reiste på utveksling til Arizona !

Jeg elsker å reise, ta bilder og lage videoer som jeg legger ut på Instagram og YouTube. Helt siden jeg var liten har jeg elsket å reise og besøke andre land og når jeg var 15 år begynte jeg å dokumentere dette. Jeg kjøpte jeg mitt første kamera og jeg begynte å filme alt fra vlogs med vennene mine, turer vi dro på og reisevideoer. Jeg forelsket meg i å lage videoer. Jeg har alltid hatt en drøm om å flytte fra lille Norge og bo i et annet land og i begynnelsen av ungdomsskolen bestemte jeg meg for at jeg skulle dra på utveksling. Det var ingen tvil.

Jeg hadde så lyst til å se hvordan det var å bo i et annet land og oppleve en helt ny kultur. Jeg var lei av samme, gamle Norge og hadde lyst til å komme meg ut i verden så fort som mulig. Jeg begynte å gjøre research og fant fort ut at jeg ville dra på utveksling med EF. Det var ingenting som kunne stoppe meg for å dra. Tanken på å kunne leve livet jeg alltid har drømt om i Amerika var helt sykt og jeg klarte ikke vente. Etter 3 år med papirarbeid, møter, telefonsamtaler og emails var det endelig tid for å dra. Følelsen var helt uvirkelig. Sommeren var endelig her og alt jeg klarte å tenke på var at jeg skulle flytte til nydelige Arizona i USA. Jeg snakket på telefon med vertsfamilien min flere ganger og pakket alt jeg trengte, noe som er ekstremt vanskelig btw… jeg innså fort at jeg har alt for mange klær. Men don’t worry jeg ga alle klærne jeg ikke pakket til venninna mi, så de er fortsatt i  bruk.

Også dro jeg. Dro fra familien min, alle vennene mine og landet jeg kaller “hjemme” til å dra til et sted jeg aldri har vært før. Jeg hadde ingen anelse hvordan dette året kom til å bli, men jeg gledet meg helt sykt. Etter welcome days i New York og 14 timer med fly var jeg endelig framme i Arizona og jeg fikk møte min nye familie for første gang. Denne opplevelsen er noe jeg aldri vil glemme. Med en gang jeg så dem på flyplassen, løp jeg til dem for å gi dem verdens største klem, det var så herlig. Eventyret hadde endelig startet.

Jeg kommer til å blogge her fremover fra mitt utvekslingsår, flere innlegg kommer 🙂 Blant annet fra minner som dette:

Les mer om EF High School Exchange Yearher..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer