GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Utveksling til California med EF Education First

Jeg heter Andrea og kommer fra den lille byen Kirkenes, nord-øst i Finnmark.
Utveksling til California med EF Education First

Da jeg var rundt 10 år leste jeg om utveksling, og det ble automatisk et langsiktig mål. Søknaden til EF Education First var sendt i 2015, og knapt et år senere satt jeg nervøs på flyet på vei fra trygge Norge til storbyen Riverside i den amerikanske staten California! Ingenting kunne forberedt meg på alle tingene jeg ville oppleve, vennene jeg ville få og familien som jeg nå ser på som min egen.

Det har lett vært det beste året i mitt liv, og en opplevelse jeg virkelig unner alle som har muligheten! Man lærer å ta sjanser, pushe grenser og utfordre seg selv til å prøve ting som man aldri før kunne sett for seg. Jeg visste at jeg ville vokse, men jeg hadde ikke peiling på hvor selvstendig jeg ville bli før jeg var tilbake i Norge igjen.

Utveksling er rett og slett et år som gjør deg rik på opplevelser, hvor man til slutt ender opp med et andre hjem! Hvis du har noen spørsmål eller andre ting du lurer på om utveksling, så kan du ta kontakt med meg som din personlige EF buddy!

Hva er en EF buddy?

En EF Buddy er en person som selv har vært på utveksling med EF. Personen vil hjelpe deg å besvare på alle mulige spørsmål du har om utveksling. Som: Er det vanskelig å være borte så lenge? Kommer telefonen min til å fungere i utlandet? Det finnes ingen dumme spørsmål. Din EF Buddy har akkurat vært pa utveksling og gleder seg til å fortelle deg om året.

Contact Email: [email protected]

Facebook: Andrea Wartiainen Astrup

Instagram: andreawas

EF Education first er stolte av:

EF hele veien

EF benytter seg ikke av eksterne byråer i vertslandene. Alle du er i kontakt med, jobber for EF. Det gjør at vi i EF alltid har kontroll, fra du starter søknadsprosessen, gjennom utvekslingsåret og etter din hjemkomst.

Eksperter i engelsk

Med programmer kun i USA, Storbritannia og Irland, fokuserer vi på å tilby våre utvekslingsstudenter opplevelsen av den beste engelske fordypning som er mulig.

Din sikkerhet er vår prioritet

Ingenting er viktigere for oss enn våre studenters trygghet og sikkerhet. EF ansatte vil alltid være der for deg – 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Vi har 50 års erfaring

EF har matchet vertsfamilier med mer enn 100,000 studenter fra hele verden. Vi vet hvordan man skaper et vellykket utvekslingsprogram.

Ønsker du mer informasjon?

Bestill en gratis brosjyre her..

Sjekk ut #efexchangestories på Instagram

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer