1%
Ditt nivå:
Nybegynner
DEL DINE RESULTATER
Du er i gang
Du er på nybegynnernivå
Se mer
Quick Check
Nybegynner
Viderekommend
Avansert
1-60%
61-85%
86-100%
Ditt nivå forklart
Resultatene dine indikerer engelsknivået ditt er et sted mellom A1 Nybegynner og A2 Elementær i henhold til Common European Framework of Reference, også kjent som CEFR.
Prøv våre nye taletest
Prøv EF SETs nye taletest for å få en umiddelbar vurdering av din engelske uttale og flyt!
Ditt neste steg
Bli bedre i et språk ved å ta et språkkurs i utlandet med EF.

Finn det perfekte programmet for deg

Om våre programmer
Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre ⟶ Last ned en gratis brosjyre

Begynn å lære i dag

Hvordan lære engelsk raskere: 10 tips

Engelsk er et morsomt språk å lære, men å lære det raskt kan virke som en enorm utfordring. Her er 10 tips for hvordan du lærer engelsk raskere.

10 Netflix-serier å lære engelsk med

Netflix er det perfekte stedet å jobbe med engelsken - på den mest avslappede måten. Her er vårt utvalg av de beste seriene du kan lære engelsk med.

Hvorfor det fortsatt er viktig å lære engelsk

Det er vanskelig å unnslippe dominansen av det engelske språket i vår globaliserte verden. Les hvorfor det fortsatt er viktig å lære seg engelsk.

9 tegn på at du er klar til å studere utenlands

Å studere utenlands er en viktig del av å lære et nytt språk, men hvordan vet du at du er klar til å hoppe på et fly og dra på et eventyr som trolig vil forandre ditt liv fullstendig? Her er 9 tegn på at du er klar.