Det åpner seg restplasser, ta kontakt for å høre om det er ledige plasser
EF Allmenn
EF Allmenn

EF Allmenn

Kombiner språkstudier og akademiske fag
26 Timer per uke
(40 minutters leksjoner)

16 Generelle språkleksjoner
04 Prosjektleksjoner
04 Valgfagsleksjoner
02 Forelesninger

  • Nivå:
    Nybegynner / Middels / Avansert
  • Lengder:
    6 måneder / 9 måneder / 11 måneder
  • Oppstart:
    September / November / Januar / April / Juni

Start din internasjonale fremtid 

Vårt Allmennprogram er hvor din språkopplæring i utlandet starter. Du vil lære både i og utenfor klasserommet da språkstudiene kombineres med akademiske prosjekter- dette er en kickstart på din fremtid. 

Essensielt 

Få god forståelse og essensielle språkkunnskaper. Leksjonene blir holdt både på morgenen og ettermiddagen, med en miks av klasseromsundervisning og nettbaserte leksjoner. Du kan komplementere programmet med et Internship eller Volunteer Experience

Prosjekter 

I løpet av ditt program skal du jobbe med prosjektarbeid og bygge en portfolio som demonstrerer hva du har lært og hvordan du bruker dette i en akademisk sammenheng. Dette er den ideelle måten å illustrere for fremtidige arbeidsgivere hva du har lært. 

Studer utenfor klasserommet 

Du vil komplementere klasseromsundervisningen med akademiske utflukter, som du kommer til å bruke som en del av prosjektarbeidet. Du får i tillegg muligheten til å lage presentasjoner å vise i klassen. EF Allmenn er tilgjengelig ved alle EF-destinasjoner unntatt våre skoler i Australia og New Zealand.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Du vil avansere minst ett språknivå hver sjette uke* hvis du deltar på alle timene og fullfører alle oppgavene. Metoden vår garanterer at du gjør maksimal fremgang – ellers tilbyr vi gratis språkundervisning til du når neste nivå. * Dette kan variere for andre språk enn engelsk.