Start ditt studieår i november eller januar, start din reise idag!
EF Allmenn
EF Allmenn

EF Allmenn

Kombiner språkstudier og akademiske fag
26 Timer per uke
(40 minutters leksjoner)

16 Generelle språkleksjoner
04 Prosjektleksjoner
04 Valgfag leksjoner
02 Forelesninger

  • Nivå:
    Nybegynner / Middels / Avansert
  • Lengder:
    6 måneder / 9 måneder / 11 måneder
  • Oppstart:
    Januar / April / Juni / September

Start din internasjonale fremtid

Vårt Allmennprogram er hvor din språkopplæring i utlandet starter. Du vil lære både i og utenfor klasserommet da språkstudiene kombineres med akademiske prosjekter- dette er en kickstart på din fremtid. 

Essensielt

Få god forståelse og essensielle språkkunnskaper. Leksjonene blir holdt både på morgningen og ettermiddagen, med en miks av klasseromsundervisning og nettbaserte leksjoner. Du kan komplementere programmet med et Internship eller Volunteer Experience

Prosjekter

I løpet av ditt program skal du jobbe med prosjektarbeid og bygge en portfolio som demonstrerer hva du har lært og hvordan du bruker dette i en akademisk sammenheng. Dette er den ideelle måten å illustrere for fremtidige arbeidsgivere hva du har lært. 

Studer utenfor klasserommet

Du vil komplementere klasseromsundervisningen med akademiske utflukter, som du kommer til å bruke som en del av prosjektarbeidet. Du får i tillegg muligheten til å lage presentasjoner å vise i klassen. EF Allmenn er tilgjengelig ved alle EF-destinasjoner unntatt våre skoler i Australia og New Zealand.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Vår læringsgaranti betyr at du vil ha en progresjon på et kursnivå hver sjette uke - hvis ikke studerer du gratis til du kommer deg dit.