GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

8 podcaster du bør høre på i vinter

8 podcaster du bør høre på i vinter

Det er uendelig med fantastiske podcaster der ute, både nasjonalt og internasjonalt. Jeg lagde del 1 Anbefalte podcaster til sommerferien, som du kan sjekke ut her.. Denne ble godt tatt imot og bestemte meg derfor for å lage en vinter anbefaling. Håper dødtiden på flyplass, bussen, trikken, toget, bilturen, flyet blir litt bedre med disse anbefalingene:

Gutter på 30

En humorpodcast som faller i smak for de fleste, sitter du på trikken og hører på denne podcasten kan det være du braser ut i latter!

En podcast der Halvor og Egil inviterer vennene sine for å snakke om deres interesser, som er alt fra CharterFeber og YouTubern Pondern. Halvor er også kjent som Kong Halvor er YouTuber, blogger, Influencer og instagrammer. Egil er lektor på en ungdomsskole, han er også artist og kjent for sangen “Bromance” fra Skam. De fleste som har hørt podden vet at Egil blacker ut etter litt alkohol, men han skriver logg som han deler i podcasten. Han har også en YouTube-kanal som du kan sjekke ut her.

Stylista | Anniken og Cornelia

Annijor og Grimcorn sin podcast også kjent som Anniken Jørgensen og Cornelia Grimsmo har en podcast der de snakker om hverdagen som influencere. Episodene handler om alt fra forberedelse til store eventer, jobbreiser, emner som irriterer og provoserer dem, kjærlighet, boken til Anniken som heter “Bare en natt til” (som forresten er kjempebra!) og mye mer. Jeg syntes denne podcasten er veldig fin! Lett underholdning når jeg lager middag eller sitter på trikken på vei til jobb, og episodene varer en halvtime.

Det er ekstra hyggelig for oss at disse vennene, Anniken og Cornelia, møttes på språkkurs med EF Education First.

Dr.Death

En podcast jeg absolutt kan anbefale, podcasten omhandler en sjarmerende kirurg, 33 pasienter og et “håpløst” legesystem.

Om du ikke har skjønt det allerede er dette en real life krim podcast. Den omhandler Dr. Christopher Dunstsch som var en nervolog som utstrålte skyhøy selvtillit, han hevde selv at han var den beste i Dallas. Hadde du ryggproblemer skulle han fjerne all smerten din, men ganske snart opplevde pasientene komplikasjoner. Jeg skal ikke røpe så mye mer, men dette er en podcast man ønsker å binge i ett!

Skitshowet

Anna “Annais” Edwin og Erica Mohn har blogget i mange år og har også startet podcasten “Shitshowet”. I podcasten snakker de om deres hverdag, samt teamer som “ville de deltatt i TV-serien Bloggerne” om de fikk mulighet. Begge disse fine jentene har reist med EF! Anna “Annais” har reist med EF språkkurs til Roma og Erica Kvam har vært på EF Språkkurs til San Diego og Los Angeles. Vi elsker at flere som lager podcaster reiser med oss!

Elefanten

Elefanten er en NRK-produksjon, kudos til NRK som alltid får det til! Om Elefanten: Har du et øyeblikk i livet du stadig ligger og grubler på eller en hemmelighet du gjerne ville ha fortalt? I podcasten Elefanten forteller syv modige mennesker om det ugjorte og usagte i livet sitt. Denne podcasten er dyp, fin inspirerende! Sjekk den ut her..

Harm og Hegseth

Jeg må innrømme at jeg hadde misforstått skikkelig, da jeg trodde denne podcasten var for den yngre generasjonen. Men fra første episode ble obsessed, og ikke minst begynt å følge disse fantastiske guttene på alle sosiale medier! De forteller om livet sitt, kjendisgossip og masse mer! Jeg tror alle deres lyttere ønsker seg Vegard Harm som BFF og treningspartner, samt Morten Hegseth som sin hobbypsykolog, “suger daddy”, festdeltager og samtalepartner dagen derpå.

Glassjenta

Jeg vet jeg er litt two thousand and late, men shit må nevne denne fantastiske podden som Aftenbladet representerer. Denne podcasten grep meg fra de første minuttene, “Natt til 12. august 2014 sender ei 15 år gammel jente en epost til Aftenbladet. Ida er isolert på en institusjon, og forteller en nesten utrolig historie om sitt drøye halvår under barnevernets omsorg. Reporter Thomas Ergo begynner å undersøke påstandene. I mellomtida tar Idas liv en dramatisk vending.”. Les og hør på podcasten her..

Konspirasjonspodden

Jeg tar av hatten for Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard! Disse gutta tar for seg konspirasjonsteorien, ser på beviser og trekker konklusjoner. Guttene har også juleshow på Rockefeller og kjører noen Podcaster live av og til! Følg med på deres Facebookside her..

Les mer om EF språkkurs herLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på