GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Varme reisedestinasjoner til påsken

Varme reisedestinasjoner til påsken

Påskeferien nærmer seg med stormskritt, og mange av oss lengter etter varmen når snøen ligger tung i gatene og vi sklir rundt på isete fortau med glatte vinterstøvler. Mange planlegger sikkert en tradisjonell påskeferie til fjells på ski, men hvorfor ikke tjuvstarte den varme sesongen litt og reise til en spennende destinasjon med et tropisk klima? Jeg vet at jeg ihvertfall ikke hadde sagt nei til noen late dager på stranden! Her er våre beste tips til varme destinasjoner:

Playa Tamarindo, Costa Rica

Den fargerike papegøyen på bildet over er bare en av mange vakre syn du kan oppleve på herlige Costa Rica! Landet, som ligger i Mellom-Amerika, har et eksotisk dyreliv og en vill natur, og lange surfestrender. Costa Rica betyr nettopp dette, “den rike kysten”, og det mangler ikke på spennende aktiviteter i den vakre naturen. Hvorfor ikke besøke Playa Tamarindo og kanskje lære spansk samtidig?

Miami Beach, Florida

Hvem har vel ikke drømt om å reise til Miami? De stilige butikkene og det legendariske nattelivet gjør Miami til en magnet for jetsettere og kjendiser, men du trenger ikke å være berømt for å nyte de hvite strendene og den varme solsteken. Reiser du med oss kan du bo på vårt campus som ligger rett ved Miami Beach og nyte havutsikten og det tilhørende svømmebassenget. Miami har et varmt og deilig klima hele året, så det er bare å kaste seg ut i bølgene og nyte det varme vannet. I april er det gjennomsnittlig 27 grader på dagen, og 25 i vannet, noe som høres relativt behagelig ut for meg!

St. Julians, Malta

På magiske Malta ligger temperaturene på ca. 20 grader i april, så det er et deilig avbrekk fra vinteren her hjemme uten å steke deg levende. Malta er  hjem til gamle byer som oser sjarm fra hvert gatehjørne, og maten er så velsmakende at de konkurrerer med sine italienske naboer. Øya er full av bortgjemte bukter perfekt for dykking, og vannet er den nydelige blågrønne fargen. Ønsker du å vite hva du burde oppleve på Malta har vi samlet 5 gode tips her.

Brisbane, Australia

Brisbane er kjent for sin avslappende atmosfære og mindre størrelse, noe som gjør det enkelt for nye turister å orientere seg i byen i forhold til Sydney. «The Brisbane River» slynger seg rundt byens sentrum, forbi sentre, barer og restauranter. Brisbane er en populær destinasjon for surfere og turgåere og er en by i nærheten av strender i verdensklasse (du må se «the gold coast» og «sunshine coast») samt en flott by med turområder (start i «Lamington National Park» og «Glasshouse Mountains»). Vil du kombinere ditt Australia-besøk med et hint av New Zealand? Kiwiene er kun en kort flytur unna!

Malaga, Spania

Malaga er kjent for å være Spanias varmeste destinasjon gjennom hele året, men de fleste blir overrasket når de finner ut at denne kystbyen byr på mye mer enn bare sol og strandliv. Byen er full av sjarmerende smågater og butikker. Det skrytes også av utelivet og den spanske sjarmen som konstant ligger i luften. En byperle som bare ligger et steinkast unna både Marbella og Grenada for den reiselystne. Tar du en dagstur til Gibraltar kan du noen ganger se helt til Afrika om været er bra! Hvorfor ikke kombinere reisen med et språkkurs, og lær deg spansk!

Kombiner påskeferien med et språkkurs!Reis med oss!
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer