GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 studentsteder i London: fra mat til musikk

10 studentsteder i London: fra mat til musikk

Fra de beste billige-spise stedene til de kuleste kunst eller konsertarenaer, har vi vært i London på jakt etter de stedene som hver student bør legge til deres bucket-liste. Enten du er ute etter å slikke sol i en takhage, finne et fredelig bibliotek å jobbe i eller finne student pris billetter til kino, har vi deg dekket.

1. Borough Market

Du kan ikke bruke tid i London uten å betale noen av markedene et besøk, og hvis du føler deg litt sulten, er Borough Market noe for deg. Med osteboder, burger varebiler, varme paier og fersk frukt stablet høyt på trevogner, vil du lukte det før du kan se det. Hele markedet er åpent onsdag til lørdag, et mer begrenset utvalg av boder på mandag og tirsdag.

2. Southbank Centre Roof Garden

Ja, det regner i England, men London får også sin del av solfylte sommerdager. Når solen bestemmer seg for å skinne, kan takterrasse-barer lokke. Taket på South Bank Centre har utsikt over Themsen, London Eye og parlamentsbygningen, slik at du kan få både kultur og Vitamin D på en gang. I alt kaoset i storbyen er denne hagen (designet av Eden Project og komplett med ekte trær og wildflower gress) en oase av fred og et flott sted å ta en pause før du dykker tilbake til studiene dine.

3. Bar Kick

Fordelt over to etasjer i Shoreditch, er Bar Kick ikke din gjennomsnittlige cafe. Når et dansegulv kan finnes i en hvilken som helst annen bar, finner du rader med bordfotballbord her, som har forvandlet kjelleren til det ultimate stedet å tilbringe en kveld med venner. Len deg tilbake og slapp av med deres klassiske burger meny og fotballkamp på TV. På happy hour koster øl bare £ 2,50 og cocktailer £ 4,50.

4. Ozone Coffee House

Ozon startet med tre venner som delte en lidenskap for kaffe i New Zealand. Kaffehuset i Shoreditch har de samme kjerneverdiene i samfunnet, bærekraft og kvalitet  så kafeen, roaster, bar og restauranten er under samme tak. Denne romslige kaféen, som ligger i et stort, tidligere lager, er fylt med naturlig lys, trendy trebord og minimalistisk innredning. Les: det er et perfekt sted å jobbe hvis du er opptatt av å kombinere studier med koffein.

5. British Film Institute Southbank

Filmelskere må dra til British Film Institute at Southbank . Her vise de det aller beste av kinoen, de fire skjermene i BFI viser en blanding av klassisk, moderne og kritikerroste filmer fra alle epoker, de forhåndsviser nye utgivelser og holder “director’s commentary nights”. Det blir bedre – hvis du er under 25, får du billetter i døren for bare £ 3. En kveld på kino som koster enda mindre enn en kopp kaffe? Du vil bli hektet på et blunk!

6. The Vaults

For å komme under huden på Londons kunstscene, er det på tide å dra underground. Vaults opptar en labyrint av tunneler under Waterloo Station, og er en underjordisk , oppslukende kunst plass fylt med utrolige installasjoner og utstillinger fra Londons kuleste kunstnere. Bli med på tegne-klasser, stopp for en drink, bli med på pub quiz eller kjøp billetter til en kveld med live musikk; hvis du er i behov for inspirasjon, å miste deg selv i det skjulte galleriet kan hjelpe deg å finne det du leter etter.

7. The Fire Station

Enhver restaurant som  serverer ‘edle burgere og eventyrlysten pizza’ er en som tar imot studenter. The Fire Station ved Waterloo har fornyet den gamle brannstasjonen og gjort det legendariske stedet til en legendarisk comfort food joint.

8. Bishopsgate Library

Når du bor og studerer i hjertet av en av verdens travleste byer, er det viktig å noen ganger finne et rolig sted. Bishopsgate Library kan bli funnet nær Liverpool Street, med en gang du er inne, ville du aldri vite at London ligger like utenfor dørene. Wifi er gratis, biblioteket er åpent for alle, og – spoiler alert – det er sinnsykt fint. Her står bokhyller fra gulv til tak, og lyset strømmer inn gjennom domed vinduer i taket – du kan virkelig leve ut dine Harry Potter fantasier her.

9. The Millers Pub

Her finner du billige burgere for bare £ 7.50, billige drinker og bordtennisbord på taket, The Miller i Southwark er et flott sted å tilbringe en kveld med venner. Baren har håndlaget øl, IPA og en rekke deilige cidere for mindre enn £ 5 for en halvliter. Musikere: Gled dere! Det er et øvingslokale i underetasjen (også tilgjengelig for teatergrupper og komedie øvelser) og puben har jevnlig levende musikk.

10. Corsica Studios

Denne hippe hangouteb er kun for de som vet. Stedet opptar to jernbane buer bak Elephant and Castle, the not-for-profit arenaen er delt inn i en bar og musikkrom, og et studio som viser kreativ film. Pop-up musikk konserter, kunstinstallasjoner og DJ klubbkvelder som varer til 6.00 er alle på tidsplanen for dette uber-trendy gjemmestedet.

Studer språk i kombinasjon med mote og internshipLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på