GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 steder du må se i Bristol på bokstaven B

5 steder du må se i Bristol på bokstaven B

Jeg er alltid klar for en utfordring, så denne oppgaven om å finne ting i Bristol på bokstaven B var litt spesiell, men veldig morsom! Her kommer min liste over ting du må gjøre i Bristol.

1. B for Bearpit

Før var dette et litt lugubert og skummelt strøk folk pleide å unngå, idag er Bearpit gjort om til et kjempe fint nabolag med hus, butikker, grøntarealer, kunstgallerier og mye mer. Hvor finner du det? Ved Broadmead shoppingdistrikt i midten av en rundkjøring – jeg tuller ikke.

2. B for Brunel’s Suspension Bridge

Du kan ikke reise til Bristol og ikke gå over denne kjente broen – det er byens mest kjente landemerke! Broen tilbyr fantastisk utsikt over Leigh Woods.

3. B for Broadmead

Midt i hjertet av byen finner vi Broadmead shopping distrikt, som er blitt veldig stort etter at Cabot Circus senteret åpnet rett ved siden av for syv år siden. Disse destinasjonene tilbyr alt du trenger for å gå bananas og svi av en god slant med penger. Her finner vi klesbutikker til sushi restauranter til kinoer. Broadmead er kjempe stort og du kan bruke en hel dag her.

4. B for Blaise Castle

Blaise (uttales blaze) slottet ligger i midten av en kjempe stor park på den ene kanten av byen – dra mot Mall retail district i nord -Bristol og du vil gå forbi det på veien. Slottet ligger i midten av en skog og ser ut som noe King Arthur kunne bodd i. Nyt en piknik i solen eller kle deg ut som en ridder og gjør dine middelalder fantasier til virkelighet.

5. B for The Bristol Downs

Dette området er teknisk kjent som  ” The Downs “. Åsene danner en stor park på toppen av åsen ovenfor Clifton Village. Alt fra festivaler til fotballkamper skjer her, og om sommeren er dette et perfekt sted å henge med venner eller ta seg en løpetur.

Bilde av Kristoffer Trolle, Flickr / Creative Commons

Reis til Bristol med EFLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på