GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

7 Instagramvennlige destinasjoner

7 Instagramvennlige destinasjoner

Å rømme fra hverdagen ved å scrolle gjennom Instagram har blitt en vanlig måte å tilbringe lunsjpausen på jobb. Instagram har evnen til å transportere oss til en annen del av verden gjennom bildene til andre reisende, og det er ikke rart at mange av oss bare vil reise mer og mer. Ifølge en artikkel i avisen The Independent booker unge mennesker reiser til spesifikke destinasjoner basert på inspirerende bilder de har sett på Instagram – slik at de selv også kan ta like vakre bilder. Derfor har også vi utforsket Instagram grundig og funnet 7 svært Instagramvennlige destinasjoner med utallige fotomuligheter!

Banff nasjonalpark, Alberta, Canada

Utforsk Canadas fineste nasjonalpark til fots, i kajakk eller – for Insta-perfeksjon – det nye togtilbudet kalt “Rocky Mountaineer”. Dette er en luksuriøs togreise gjennom fjellene, og toget kjører blant annet fra Vancouver slik at du kan rekke å ta et språkkurs først. Det mest spektakulære: togene har glasstak slik at du kan fotografere til din hjertens lyst under den vakre togreisen.

Eiffeltårnet, Paris, Frankrike

Dette landemerket er den fjerde mest geotaggede-destinasjonen i verden, så et bilde av det kjente tårnet i Paris er et must for enhver Instagrammer. Tårnet er 300,65 meter høyt, uten å regne med TV-antennen på toppen som har en høyde på 24 meter. Ønsker du å gå inn i selve tårnet finnes det restauranter i første og andre etasje, og en snackbar helt på toppen! Hvis det er pent vær har man utsikt opptil 67 km utover Paris! På kvelden lyses tårnet opp i et spektakulært lysshow som er det perfekte bildet til en vakker Instagramfeed.

Kensington Palace, London, England

Om du er heldig kan du få en ekte kongelig selfie hvis du henger rundt Kensington Palace lenge nok – leiligheten til superparet Prins Harry og Meghan Markle er rett i nærheten! Det er også verdt å besøke slottet da du kan sikre deg vakre bilder fra hagene rundt med den storslåtte bygningen i bakgrunnen, og få omvisninger i små grupper rundt i slottet.

Colosseum, Roma, Italia

Det kjente romerske amfiteateret som ble ferdig bygd i år 80 er på topp 25 mest Instagrammede destinasjoner. Det sies at Colosseum hadde plass til flere enn 55 000 mennesker – heldigvis er det ikke like mange besøkende hver dag nå for tiden! Men mange turistbusser reiser hit konstant hele dagen, så det blir likevel ganske folksomt etter hvert. Men besøker du Colosseum ganske tidlig på morgenen er det færre folk, og du har større mulighet til å få et fint Instagramvennlig bilde uten masse turister i bakgrunnen.

Valletta, Malta

Malta har nesten 7000 år med spennende historie, og mengder av fotomuligheter! Med krystallblått vann, vakre grotter og fargerike labyrint-aktige gater i hovedstaden Valletta er Malta den perfekte destinasjonen for ivrige Instagrammere. Se Instagramkontoen Visit Malta for mer inspirasjon til blinkskudd på den eksotiske øya.

Cliffs of Moher, Irland

Tar du et språkkurs i Dublin er en dagstur til Moher-klippene absolutt en god ide! Klippene har 1 million besøkende hvert år, og man har en fantastisk utsikt mot Atlanterhavet og Aranøyene! På sitt høyeste er Moher-klippene 214 meter over havet! Reis dit med en turistbuss og beundre den uovertrufne skjønnheten til de irske landsbygdene på vei til de dramatiske klippene. Her kommer Instamulighetene som perler på en snor!

Lotte World Tower Seoul Sky, Seoul, Korea

Seoul ser fantastisk ut fra toppen av den høyeste bygningen i byen! Lotte World Tower er den femte høyeste bygningen i verden og dominerer Seouls skyline. Den har vinduer fra gulv til tak, og et observatorium med glassgulv som er perfekt for fantastiske Instabilder som får følgerne dine til å miste pusten!

Reis til våre mange Instavennlige destinasjoner!Les mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer