Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

En budsjettvennlig guide i Miami

En

Miami ønsker 14 millioner besøkende velkommen hvert år og er et populært sted for strandelskere, kunstelskere, vintage fans, arkitektur nytere, og de som trives med en unik kulturell blanding. Jeg har laget en budsjettvennlig guide i Miami, spar deg for timer med online research så vil jeg sørge for at du får opplevd de viktigste tingene i byen på kortest mulig tid og til et rimelig budsjett.

1. Utendørs filmkveld på Soundscape Park

Hvert år fra oktober til og med mai arrangerer Soundscape Park gratis filmer hver onsdag kveld. Dette er et flott samfunnsarrangement der du kan lene deg tilbake, slappe av på plenen i parken under stjernene og palmetrærne, og nyt en film som vises på den gigantiske veggen av New World Symphony Hall.

2. Sport i Flamingo Park

Flamingo Park ligger i sentrum av South Beach og inkluderer alle slags sportsgrener, inkludert basketballbaner, en baseballbane, en fotballbane, løpebaner, tennisbaner, et svømmebasseng og masse mer. Dette tipset vil være spesielt nyttig for de som planlegger å tilbringe en lengre periode i Miami – for eksempel med å studere eller ta et språkkurs i engelsk.

3. Strand Fitness

En av de mest unike måtene å glede seg over Miami er å ta turen til treningsområdene som du kan finne langs stranden (de kalles Fitness Zones). Jeg kan ikke tenke på en morsommere og fabelaktig setting for å forbedre styrken og kondisjonen din. Kombiner trening og deretter ta deg et forfriskende bad.

4. Everglades nasjonalpark

Et av de mest unike landskapene i USA finnes i Florida Everglades. Dette området er et leveområde for mange truede arter, og er en flott mulighet til å lære om statens historie, se noen alligatorer og ta en båttur. Og det er ikke langt fra Miami.

5. Miami Marlins Baseball Game

Å se baseball har vært en elsket aktivitet i store deler av USA i flere tiår. I Miami er du like godt plassert som hvor som helst for å se denne berømte sporten på Marlins Park.

6. Konserter

Kjente artister stopper nesten alltid i Miami. Følg med på ticketmaster om det er noen spennende konserter under ditt opphold. En konsertopplevelse i Miami er verdt turen!

7. Sunset Island Paddle Tour

En av de kuleste måtene å nyte Miami på er med kajakk. Denne øya padleturen tar deg gjennom Miami Beach bukten og inkluderer et stopp på en liten privat øy for snacks og bilder!

8. Shopping

Miami har noen av de beste shoppingområdene i verden, og det er verdt å dra til enten Dolphin Mall eller Sawgrass Mall for å få med seg rabatterte kupp- og en all-amerikansk kjøpesenteropplevelse.

9. Wynwood

Wynwood er et av de mest trendy områdene i Miami, og kjennertegnes med komplisert graffiti i Wynwood Walls, samt flere fantastiske kunstgallerier. Det er også mange unike butikker og deilige restauranter som du ikke finner andre steder, og gode steder for natteliv.

10. Biscayne nasjonalpark

En av de eneste nasjonalparkene i USA som først og fremst er under vann, Biscayne National Park er et flott sted for dykking og snorkling hvor du kan oppleve korallrev og forlis som finnes der. Parken strekker seg over store deler av Florida Keys og selve Key Biscayne, bare 20 minutters kjøretur fra Miami Beach.

11. Solnedgang ved South Point Park

South Point er en av de vakreste parkene i South Beach. Dette er et herlig sted å ta solnedgangsbilder, se på Cruise Ships avreise fra Miami Harbour og ta en spasertur nedover South Point Pier.

12. Shopping på Lincoln Road

Lincoln Road har vært en av de mest populære gatene i South Beach i over 50 år. Ofte referert til som «Sentrum» i South Beach, er dette et flott sted for shopping og bespisning, eller besøke Bondens marked på søndager.

13. Lille Havana

Miami har mye kubansk bluss og Little Havana er et av de beste stedene å utforske mangfoldet som definerer denne byen. Dette området er et perfekt sted å prøve autentisk kubansk mat, lære å salsa danse og oppleve en ny kultur, spesielt under kulturelle fredagsfestivaler som arrangeres en gang i måneden.

Bli selvsikker i engelsk mens du bor i MiamiLes mer her..