GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Burde jeg reise med min BFF?

Burde jeg reise med min BFF?

Å reise er fantastisk! Men det som gjør reisen enda bedre er når du deler den med den perfekte reisepartneren. Du vet, den som har en lignende interesser, liker å gjøre de samme tingene du gjør, og er din go-to wingman / wingwoman. Hva som er enda bedre er dersom reisepartneren din er din BFF. Her er ni grunner til at din bestevenn kan være din aller beste reisepartner!

1. Reiseplanlegging gjort gøy

Ikke alle liker å planlegge turer; la oss være ærlige, det kan være veldig stressende. Men når du kan tilbringe dagen med å snakke med vennen din om de flotte tapasbarene dere skal besøke i Barcelona, eller planlegge å besøke et filmsted fra en Harry Potter-film, kan planlegging faktisk være morsomt!

2. Pakking er enklere

Pakking er verre enn planleggingen, i hvert fall etter min mening. Men det hjelper veldig å få noen å utveksle pakkeliste ideer med. Også når vennen din pakker lettere enn deg, kan vennen dine lære deg å pakke mer essensielle ting slik at dere kan være mer mobile under turen.

3. Mer “Inside jokes”

Dere har sikkert mange fra før, men du vil ha enda mer etter at du har syklet deg vill gjennom øyene Malta, tok en taxi med en gal taxi sjøfør i Portugal, eller tilbringte hele natten med et japansk par som snakket om skogene i Aokigahara. Dette er den virkelige glede å reise med din bestevenn: sammen deler du øyeblikk i utlandet som ingen andre noen gang vil kunne forstå.

4. Enkelt å løse uenigheter

Det er normalt at etter en stund, kan du bli irritert av visse ting som reiseselskapet ditt gjør, spesielt når du er med noen over en lang periode. Likevel, ved å møte disse irritasjonene ved og faktisk snakke om det, kan du vanligvis finne et felles grunnlag, og forholdet ditt vil bli sterkere. Dessuten, siden din bestevenn sannsynligvis kjenner deg bedre enn de fleste, vil de også vite hvordan de skal gjøre opp en krangel fort og enkelt. Dermed kan kampene bli tatt, men de kan også løses raskt – noe som virkelig er gunstig på reisen.

5. Gjør det for Instagram

Dette er hvor reiser med BFF virkelig kommer til nytte. Først er det ingen som kjenner din “gode side” bedre enn din bestevenn, og selv om du kanskje blir irritert når hun ber deg være med på den 30. selfien på rad, vet du i det minste at de alltid vil sikte på at du ser best ut. Bilder er alltid flott å se tilbake på for å huske de morsomme øyeblikkene fra turen.

6. Reise-kallenavn

Når du møter nye mennesker under reisen, er det vanskelig å alltid huske alles navn, så det er ditt hemmelige våpen å lage morsomme kallenavn. Til slutt begynner dere å snakke om de “de australske guttene” eller “dama med den rosa kjolen”.

Selvfølgelig er det alltid morsomt å tenke på deres eget duo-navn.

7. Kom ut av komfortsonen

Hvis det er noe bestevenner er bra for, setter de deg i pinlige situasjoner og oppfordrer deg til å prøve noe annet. Dette er spesielt gunstig når du reiser. Uten dem har du kanskje aldri dratt på hai dykking i Sør-Afrika eller inngått en all-you-can-eat taco konkurranse i San Diego. Jeg mener, mulighetene er uendelige, og det er alltid godt å få din bestie å presse dine grenser, tacos og alt.

8. Bli en

Å bruke mye tid med en person til slutt gjør at du handler, snakker og tenker på samme måte. Og selvom du verdestter vennen din for deres forskjellige væremåter og fremtidutsikter i livet, er det gøy å reise sammen og opptre som en. Den beste delen er at ved å vedta en slik mentalitet og tilnærming til dine reiser, kan du få opplevelsen av å reise alene uten å reise alene.

9. Beste venner + reise = bedre venner

Hvis du allerede trodde du visste alt om din bestevenn, vent til du reiser sammen. Ved å reise med din bestevenn, vil du få en dypere forståelse for dem som en person og bygge et sterkere grunnlag for tillit for årene som kommer. Jeg liker å tenke at venner som reiser sammen, forblir sammen – pluss, hva er en fantastisk tur til et nytt sted uten en bestevenn å dele opplevelsen med.

Ønsker du mer informasjon om våre programmer?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer