GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

De beste reise appene på markedet

De beste reise appene på markedet

Du skal snart ut å reise til et nytt og spennende reisemål. Hva skal du pakke? Mange lager pakkeliste på telefonen eller iPaden, og det er kjempe nyttig! Men med alle valgene som finnes der ute av reise apper kan det være vanskelig å velge den beste for deg. Derfor har vi laget dette innlegget! (Appene er tilgjengelig på både Android og iOS):

START REISEN DIN

Før du kan begynne å pakke og begynner å lete etter noen som kan vanne plantene dine mens du er borte, må du finne ut hvordan du skal komme deg fra A til B. Rome2rio er en praktisk liten app som finner alle mulige (og rimelige) måter å reise på til din destinasjon. Foruten det faktum at det er en nyttig app for planlegging, kan du også se på kartene og de forskjellige modusene for transport for den perfekte måten å få inspirasjon til din neste tur på.

FÅ DE BESTE AVTALENE

Mange nettsteder hevder at de kobler deg til de laveste fly- og hotellprisene, men noen få utvalgte tar denne tjenesten til et annet nivå. Kayak sammenlikner priser og dekker nettsteder som Orbitz og Priceline for å være sikker på at du virkelig får de beste tilbudene. Skyscanner sammenligner også prisene og gjør det enkelt å spore svingninger. Be om prisendringsmeldinger til din ønskede rute, og book når prisen er lavest. Er reisedatoene dine fleksible? Du kan utvide søket ditt til å finne de mest prisgunstige datoene å reise på. Vil du bare komme deg ut av byen? Du kan se etter flyreiser til hvor som helst i verden basert på hvor det er billigst å fly de datoene du velger.

Et annet nyttig verktøy for å finne det beste flyet og hotellet på, er Hipmunk: Appen samler transport og overnattings alternativer og viser dem enkelt frem, som gjør det å plukke den perfekte reisen praktisk og morsom.

PLANLEGG OG FORBERED DEG

Så, nå som du har funnet fly og et sted å bo, har du sannsynligvis ønske om å lære om alle de morsomme tingene du kan gjøre på bestemmelsesstedet, og det er to verktøy vi ønsker å vise deg: Trip It, en app som (ikke bare) er perfekt for forretningsreiser, å organisere dine planer – og dine tanker – på ett og samme sted. Programmet identifiserer e-poster i innboksen din, som for eksempel transport og hotell reservasjoner og organiserer dem på ett sted for å samle alle dine tur- detaljer. Det legger deretter retninger og annen nyttig reiseinformasjon for å koble de ulike elementene i din reiserute. Alt dette kan synkroniseres med kalenderen og deles med dine sosiale nettverk. Google Trips git litt mer ferie følelse. Appen organiserer alle bestillinger den finner i innboksen din – fra fly til overnattingssteder og restauranter – på ett sted, det kommer også med byguider som viser deg ting å gjøre, spise , og se. Begge appene kan brukes frakoblet internett, så du trenger ikke å planlegge aktiviteter og måltider rundt Wi-Fi hotspots.

Neste trinn i reiseforberedelsene: pakking. Med PackPoint kan du sørge for at du har alle tingene du trenger med deg (i en liten, lett, bag, selvfølgelig!). Bare skriv inn din reiseinformasjon , og appen foreslår elementer du bør ta med. Disse anbefalingene er basert på din destinasjons vær og terreng samt din tur lengde, formål, og hvilke type aktiviteter du har tenkt å ta del i. På denne måten vil du ikke bli sittende fast uten en paraply under Guatemalas regntid eller glemme at jul i New Zealand krever badetøy og solkrem i stedet for ski og skjerf!

VIT HVOR DU REISER…

Å navigere i en ny by kan være skremmende (og morsomt). Hvilken vei er det til museumet? Hva er denne rettens viktigste ingrediens? Google Translate er populært fordi du enkelt kan skrive inn et ord eller uttrykk i en tekstboks og motta en naturlig-klingende oversettelse på et brøkdels sekund. For enkelte språk, kan du selv sette inn tekst via håndskriftgjenkjenning eller talegjenkjenning. Du kan også enkelt bytte mellom språk, oversette hele nettsteder ved å lime inn et nettsteds hyperkobling , og høre eksempler på ord som blir sagt.

Valutakursene kan også vise seg å være forvirrende når du er i et nytt land. XE Currency appen lar deg få tilgang til valutakurser, se historiske diagrammer og beregne priser for å få mest mulig ut av pengene dine. Programmet fungerer også offline, der det sparer den siste oppdaterte valutakursen, slik at du ikke trenger å stole på Wi-Fi når shopping feberen inntreffer.

…OG GJØR DET BESTE UT AV DEN!

Field Trip er som å ha en lokal guide i lomma. Viktige opplysninger dukker opp med forklaringer når du passerer interessante steder, slik at du ikke går glipp av unike eller skjulte steder. Restaurant anmeldelser og kuponger kan også dukke opp når du er i nærheten av dem. Andre populære nettsteder inkluderer Tripadvisor, som fokuserer på hotell- og turistattraksjons anmeldelser, Yelp, som gir restauranter og lokale forretnings vurderinger; og Foodspotting, som forteller deg de beste rettene på restauranter i nærheten av deg.

Har et sted du trenger å være? Pass på at du kommer deg dit på den raskeste og mest praktiske måten. Hvis du kjører, er Waze appen du trenger. Dette programmet gir GPS navigasjon basert på brukergenerert info inkludert trafikk, politi aktivitet, og ulykker, og du kan også få tilgang til informasjon om bensinpriser langs ruten. Er offentlig transport mer din stil? Den prisbelønte Citymapper appen gir deg rutetabeller, kart, og til og med oppdateringer om forsinkelser for tog, buss, t-bane, båt, trikk, Über og selv sykkelruter for noen av verdens mest spennende byer.

Å ha den perfekte appen med deg på tur er alt du trenger for å bli en profesjonell reisende. Men husk at det viktigste er å se deg rundt, snakke med befolkningen og virkelig oppleve verden som ligger der ute – God tur!

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på