GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

En ekte kjærlighetshistorie fra EF

En ekte kjærlighetshistorie fra EF

Februar er jo kjærlighetens måned, derfor tenkte vi at vi skulle avsløre en våre virkelige kjærlighetshistorier. Møt Rocio og Mauricio – to tidligere EF studenter som møttes i Brighton i 2003.

De ble forelsket, giftet seg og til slutt (spoiler alert!) flyttet de til Tulum, Mexico for å leve “lykkelig alle sine dager.” Vi satte oss ned med Rocio, som tok en pause fra å styrw parets kiteboarding og paddleboarding-senter, for å lære litt mer om deres historie.

Når var du i Brighton?

Jeg bodde på EF Residence i Hove fra september 2003 til april 2004. Mauricio var allerede ferdig med sitt EF-program og jobbet på Brighton Marina.

Hva fikk deg til å studere med EF?

En av mine bestevenner anbefalte EF. Som for Mauricio, hadde han vært med EF på et tidligere program i Santa Barbara, California. Han hadde hatt “time of his life” der!

Hvordan møtte dere hverandre og fortell om deres første date?

Vi møttes faktisk på en fest hos venner av oss og vips! Det var kjærlighet ved første blikk. Vår første “ordentlige date” var på Marina Cinemas. Vi er begge store film fans.

**Hvor fant bryllupet sted?

**

Etter Brighton flyttet vi litt rundt, og til slutt bosatte vi oss i Barcelona. Vi giftet oss der i 2006. På den tiden tok Mauricio sin master i Spania, og jeg jobbet på et kontor. I 2011 bestemte vi oss for å slutte i jobbene våre, forlate vårt  storbyliv og starte et nytt liv på stranden. Så flyttet vi til Tulum, Mexico.

For en historie! Hvordan er det å bo i Tulum?

Vi startet vår egen lille virksomhet her – en kiteboarding og paddlesurf skole (du kan lese mer om det på vår hjemmeside). I 2015 ble vår lille baby, Maria, født!

Hvordan ser hverdagen deres ut?

Vi våkner opp og går tur med våre to hunder, Pancho og Rosita. Så spiser vi frokost med vår lille Maria, før vi drar på jobb på en av de beste strendene i verden. Vi lever drømmen.

Hvilket råd vil dere gi til andre som ønsker å studere med EF?

Bare gjør det. Reis, lær, studer, bli forelsket … Noen ganger funker det til tross for avstanden, til tross for kulturelle forskjeller – til tross for alt. EF var en av de beste årene av mitt liv og den beste beslutningen jeg noensinne har gjort. Mauricio og jeg har vært sammen i mer enn 13 år nå, og det har vært det mest fantastiske eventyret i livet mitt. Hvis jeg ikke hadde dratt til Brighton, ville jeg ikke hatt det livet jeg lever nå.

Hva hadde du gjort om du ikke hadde dratt til Brighton, tror du?

Jeg ville jobbet i Barcelona, som skatteadvokat i et stort advokatfirma – og hatt et travelt byliv, ikke det enkle Caribbean livet jeg har i dag.

Siste spørsmål: Hvilke fordeler gav EF kurset dere?

Det var den beste beslutningen vi noensinne har gjort. Vi lærte engelsk, møtte flotte mennesker og fant kjærligheten i våre liv. Så vi kan ikke be om mer.

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på