GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

En sommer i den syvende himmel!

Jeg er nyskjerrig og eventyrlysten, og også kulturinteressert. Jeg lever for å oppdage nye steder, så derfor var reisen med EF nok et fantastisk, for ikke å snakke om uforglemmelig eventyr å putte i minneboken. - Du kan se eventyret mitt på www.camillascalifornia.blogg.no.
En sommer i den syvende himmel!

I sommer var jeg fire uker på språkreise til Long Beach, California – og det er uten tvil de fire beste ukene av mitt liv!

I fire uker levde jeg ”i den syvende himmel”, jeg levde i en drøm! Jeg tror engang ord kan beskrive; du må oppleve det selv for å virkelig forstå hvor fantastisk det var! Alt var helt supert! Men det som virkelig fikk meg til å forelske meg i stedet var atmosfæren og stemningen, de snille menneskene som alle var gledesspredere, og i det hele tatt California; turen til San Fransisco, Las Vegas og San Diego, og også LA, men Universal studios og… ja – jeg kunne fortsatt i det uendelige… Men en ting er sikkert: hvis du er en eventyrlysten person, finnes det ikke noe bedre!

Det var så bra at jeg har bestilt reisen på nytt! – For en ting er sikkert: Jeg hadde sett for meg at det kom til å bli en fantastisk sommer, men aldri SÅ himmelsk som det faktisk ble!

– Camilla Haakonsen, Språkreise, USA

Ønsker du å reise på språkreise?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer