GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Hva skal du etter russetiden?

Hva skal du etter russetiden?

Lurer du på hva du skal etter russetiden? Mange velger å ta et friår og kombinere det med et språkkurs på deres drømmedestinasjon, andre velger å studere språk et helt år. Hva er vell bedre enn å reise, oppleve masse, lære språk og samtidig ikke ha hull i CV’n? Vi har satt sammen masse forskjellige forslag til hva du kan gjøre.

LONDON

London er byen der alt skjer om du er interessert i mote og design, med EF kan du fordype deg i så mye i mote som du bare orker. Ta et Fashion & Design program kombinert med et engelsk språkstudie på vår skole rett ved London Eye. Lev storbylivet i en av Europas mest pulserende byer. Les mer om linjene her..

SEOUL

Flytt til Seoul og bli flytende i koreansk. Vår nyeste skole er lokalisert midt i Gangnam, her vil du garantert finne deg tilrette om du elsker Kpop og Kimchi. Heldigvis trenger du ikke å ha noen forkunnskaper for å lære koreansk med EF. Her kan du starte uansett nivå. Siden oppstarten i høst har Seoul blitt en av våre mest populære skoler.

ROMA

Lev som en lokal i Roma! Lær deg italiensk slik at du kan bestille verdens beste pizza på et lokalt gatehjørne. Bo hos en italiensk familie og kjenn på sjarmen du bare finner her. Kjøp deg en sykkel med kurv og dra innom Campo dei Fiori Market for å kjøpe ferske bær og grønnsaker slik at du kan ha piknik i Villa Borghese parken med gode venner. Roma er aldri en dårlig ide!

TOKYO

Er du ekstra reiselysten og ønsker å lære mer om en av verdens eldste kulturer er Japan landet for deg. Med tre skriftspråk skal man virkelig ha et ønske om å lære mye når man reiser. Ikke bare er Tokyo kjent for å være en av verdens reneste byer, den er også den mest befolkede i verden. Spis sushi dagen lang og opplev blomstringen av kirsebærtrærne om du reiser på våren. Japansk er et vakkert språk!

BARCELONA

Lær deg flytende spansk i vakre Barcelona! Opplev det myldrene storbylivet, dra på noen av verdens kuleste elektroniske klubber, få med deg historiske severdigheter som Segrada Familia, Park Guell og Picasso museumet. På helgene kan du reise nærliggende byer som Montserrat, Valencia eller Madrid – slik at du har mulighet til å oppleve alt Spania har å by på!

CAPE TOWN

Forbedre dine engelskkunnskaper i eksotiske Cape Town i Sør-Afrika. Ta et Business engelsk kurs, eller jobb som frivillig innenfor et felt du brenner for! Bruk fritiden din til å lær deg å surfe, dra på eksotisk safari, lær deg å sand-board’e og bli kjent med andre studenter fra hele verden!

BERLIN

Dra til en av Europas hippeste storbyer. Sjekk ut de kuleste kaféene, barene og butikkene og people watch de trendy’e lokale, samtidig som du får med deg spennende historiske monumenter som restene av Berlin muren, Checkpoint Charlie og Alexander Platz. Viste du at rundt 100 millioner har tysk som morsmål?

SHANGHAI

Reis til en av verdens mest hypermoderne storbyer. Med sine over 50 millioner innbyggere er Shanghai verdens 4 største by. Få med deg det beste av to verdener i denne magiske byen, med noe av den mest fremtidsrettede teknologien og arkitekturen, som står til enorm kontrast til den eldgamle historien og kulturen i Kina, som man fortsatt kan se spor av i små nabolag og på lokale markeder.

MIAMI

Bo på vår EF campus midt på South Beach i Miami. Her har du alt du trenger i arms rekkevidde- klasserommet, studentboligen, stranda og de aller trendy’este restaurantene og utestedene. Bruk helgene til å utforske Sør-Kysten av USA, på utflukt til Disney World i Orlando, dra på roadtrip til Key West, eller dra på cruise til Bahamas og opplev Karibien. Arriba!

PARIS

Lær deg fransk i Frankrikes fantastiske hovedstad, Paris! Vi bare elsker denne byen. Spis frokost på et romantisk boulangeri (bakeri på fransk) i en smal gate ved Montmartre og se verden fly forbi i de tidlige morgentimene. Bli kjent med byen og dens fargerike inbyggerne. Det flotteste med Paris er det at de fleste bare snakker fransk! Så ja, du må bare gjøre det samme om du skal passen inn.

Velg mellom 50 destinasjoner og 9 språk

Med EF Språkkurs og Studieår i utlandet kan du velge mellom 50 destinasjoner og 9 språk rundt om i verden. Ønsker du en gratis brosjyre som tar for seg alle dine muligheter, bestill den her..

Bestill en gratis brosjyreLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer