GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

JEG ER EF

JEG ER EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Johanne som har jobbet  hos EF i 1,5 år og er studieveileder for EF Språkkurs.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det er helt klart det sosiale, et stort internasjonalt fellesskap med kollegaer over hele verden, hvor alle jobber mot et fellesmål –å bringe verden sammen, en student av gangen.

Hva motiverer deg med jobben?

Det er å snakke med studentene når de har kommet hjem å høre om hvor fantastisk de har hatt det, og hvordan EF har vært med å endre livet deres.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Jeg har aldri en helt vanlig dag, det er mye variert arbeid. Vi på EF Språkkurs har oppstart hver mandag hele året og studentene våre kan sette sammen reisen sin akkurat sånn som de vil. Det kan også være alt fra å ordne visum, jobbe med ambassadørene våre som kommer hjem fra reise og holde kontakt med studenter.

Hva er dine interesser foruten om jobben?

Jeg elsker å reise så det må være den største interessen, jeg liker å holde meg aktiv så jeg klatrer en del, jeg er også en veldig sosial person så jeg elsker å henge med venner.

Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Mitt sist besøkte reisemål var Amsterdam, jeg var nettopp på en tur i Europa hvor jeg startet med Berlin, så Brussel og avsluttet i Amsterdam. Var også 2 uker i Dublin med EF å besøkte skolen vår der, det var veldig gøy for da fikk jeg møte alle studentene våre og alle de internasjonale studentene fra HELE verden. Min drømmedestinasjon må være Fillipinene og Costa Rica. Videre reiseplaner er New York i september. En annen positiv ting med å jobbe for EF er at i nesten alle land har vi et kontor eller en skole, så når jeg er i NYC skal jeg innom skolen vår å hilse på!

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Det viktigste jeg har med er mobilen min, et ekstra bankkort i tilfelle jeg skal miste det andre, passet mitt,  en ekstra høytaler og en god bok.  Jeg bruker aldri veldig lang tid på å pakke, da jeg har erfart at det aldri er noe krise om du skulle glemme noe, det ordner seg alltid.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det er kommunikasjon, det åpner seg så mange dører når du kan et ekstra språk. Med en gang man snakker med en person på morsmålet sitt blir båndet så mye sterkere, og samtalene morsommere.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Det var når jeg var med EF på UK fam trip, da besøkte vi alle skolene vi har i England og Irland på 7 dager. Alle dager var helt fantastisk, vi ble tatt i mot med åpne armer akkurat som studenter på skolen og ble vist rundt i de forskjellige byene.

Hvorfor reise  med EF?

Jeg vil si at de beste grunnene til å reise med EF er produktet vårt, programmene våre, fleksibiliteten og for at vi er stødig og bra. Alle som jobber rundt dette har en brennende lidenskap for språk og reise.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Legg til studieveilederen din på facebook, ikke vær redd for å ta kontakt når du er på din EF reise og bli med på så mange aktiviteter som du har tid til.

Få en gratis brosjyre herLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på