GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

JEG ER EF

JEG ER EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Anniken som har jobbet hos EF i 1,5 år, som studieveileder for EF Språkkurs.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det beste med å jobbe i EF er at jeg har møtt så mange fantastiske mennesker, både kollegaer, studenter og samarbeidspartnere. I tillegg har jeg oppnådd mange av målene jeg har satt meg, noe som bare gjør meg enda mer motivert til å fortsette og jobbe hardt videre.

Hva motiverer deg med jobben?

Alt i fra alle arbeidsoppgavene jeg har til det å ha lange samtaler med reiseglade mennesker. Jeg vet selv hvor viktig det er å reise ut og oppleve verden og elsker at jeg får formidle det videre her.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Det finnes få dager som er en vanlig dag på jobb i EF. Her er alle dagene stort sett ganske ulik og du må ofte ta mange arbeidsoppgaver på strak arm, men det er også noe som gjør dagene her så spennende.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

For utenom jobben liker jeg å trene, se på serier og gå turer. Min største lidenskap er å reise og dette er noe jeg stadig planlegger og tenker på.

Har du reist med EF før? Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Ja, jeg har reist med EF tidligere. Jeg dro til østkysten av USA og fikk se skolene våre der, noe som var en utrolig fin opplevelse. Mitt siste besøkte reisemål er Miami, Paris og Athen. Jeg har mange steder jeg ønsker å reise til, men på toppen troner Asia, Bahamas og Mexico akkurat nå.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Jeg er kanskje verdens dårligste til å pakke kofferten og ender som oftest alltid opp med overvekt, men det aller viktigste for meg er pass, kamera, klær, solbriller og toalettsaker.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det beste med å lære seg et nytt språk er at det åpner en ny verden for deg. Du kan kommunisere med mennesker som du kanskje ikke kunne ha snakket med tidligere og du skiller deg definitivt ut blant mengden når du kan snakke flere språk.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Jeg har mange EF øyeblikk som betyr mye for meg, men det største må ha vært når jeg kom på jobb og fant en konvolutt på pulten min hvor det sto «God tur!». Da skjønte jeg at jeg skulle tilbake til USA og det gjorde meg ekstremt glad, i tillegg var det en helt fantastisk tur med mange herlige mennesker.

Hvorfor reise  med EF?

Grunnen til at du skal reise med EF er fordi EF er unikt. Du kan reise til hele 44 destinasjoner, lære deg 7 språk og bli kjent med mennesker fra hele verden.  Jeg er helt sikker på at det å reise med EF forandrer deg som person og gjør deg både tryggere og mer selvstending. Personlig mener jeg at ingenting er bedre enn å reise ut og oppleve verden, og derfor synes jeg at alle skal gripe den sjansen hvis de har mulighet til det.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Reis ut med et åpent sinn, ta alle mulighetene du får og ta med deg et kamera.

Få en gratis brosjyre herLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på