GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Kathrine som har vært hos EF i 3 år. Hun jobber som studieveileder for EF Språkkurs.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det beste med å jobbe i EF er menneskene rundt meg og arbeidsoppgavene.

Hva motiverer deg med jobben?

Det å treffe mennesker hver dag og få muligheten til å sende så mange ungdommer og voksne ut i verden.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Det er ikke noe som er en helt vanlig dag på jobb for oss. Jeg kommer på jobb hver dag og vet aldri hva som venter meg. Men det som er typisk for en dag på jobb, er kontakten med studentene, markedsføring, snakke med kollegaer rundt om i verden. Jeg planlegger kun til dagen etter.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Mine interesser for uten om jobben er å reise, trening og å være med venner.

Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Mitt sist besøkte reisemål var Bali, kom nettop hjem etter 3 fine uker og startet helgen før i Paris. Min drømmedestinasjon er Cape Town, Hawaii, Maldivene og vil gjerne reise til California, men dit skal jeg med EF i september.  Mine kommende reiseplaner er at jeg nå skal til San Diego i september, så skal jeg en langhelg til Barcelona i august også skal jeg reise bort med familien min til jul og da ser vi på reise til Fillipinene.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Joggesko, en avslappende kjole, en bok, kopi av passet mitt og mobillader for mobilen min er kamera mitt, så da trenger mobilen å være oppladet til enhver tid.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det beste med å lære seg et nytt språk er det å klare å kommunisere med flere, det å feile og prøve deg fram gir deg så god erfaring. Det å kunne sette et ekstra språk på CV’en er veldig bra karrieremessig.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Det var når jeg hadde vært her i en måned. Da var jeg på tur med andre kollegaer rundt i Nord-Norge og Troms. I Tromsø med ekstrem høydeskrekk tok vi Fjellheisen og da hjalp det å ha gode kollegaer rundt seg  som tok vare på meg. Når vi kom opp dit var det som å se hele Norge, og ekstra spesielt ble det da vi gjorde EF-dansen på toppen. Da visste jeg at jeg var på riktig plass.

Hvorfor reise med EF?

Muligheten til å reise alene å bli kjent med mennesker fra hele verden får du hos EF. Du har en omgivelse rundt deg som vil hjelpe deg og støtte deg hele veien. Det gjør noe med deg å ha den tryggheten rundt deg når du reiser.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Ha en «open mind», husk hvorfor du gjør dette og aldri slutt å gled deg.

Reis på språkkurs med EFLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på