GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Silje som har jobbet hos oss i 3 år og jobber som studieveileder for EF High School Year.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Alle mulighetene du får, og studentene du blir kjent med! Med EF er ingen dag det samme.

Hva motiverer deg med jobben?

Det er våre fantastiske studenter og alle de forskjellige historiene deres. Jeg elsker å følge våre studenter på reisen og se hvor mye de utvikler seg under ett år på utveksling.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Ingen dag er den samme hos oss. Men hovedsaklig sett er det mye telefoner inn og ut, samt at jeg hjelper studenter med søknadene deres, i tillegg til at jeg jobber med markedsføring både online og offline. Man kan jo ikke klage på at instagram, facebook og blogg er en del av arbeidshverdagen!

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Interesse nummer en: reise! I tillegg til dette er jeg veldig interessert i motorsport og kjører selv motorcross. Bortsett fra dette blir det også en del sosialt med venner!

Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Mitt sist besøkte reisemål er New York med EF. Min drømmedestinasjon er Singapore, jeg har selv bodd der tidligere og hadde lett reist tilbake. Videre reiseplaner er fortsatt uvisst, jeg endrer mening hele tiden og finner alltid et nytt sted å drømme om.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Tannbørste, solbriller, mobilen så jeg kan bruke mine reiseapper, myggnett (fordi jeg er livredd for edderkopper og andre småkryp) og en god bok.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Der er at man kan kommunisere på tvers av landegrenser.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Det er for mange å velge mellom! Det som er klarest i minne akkurat nå er EF Homecoming-festen for studentene som akkurat har kommet hjem fra sitt utvekslingsår. FOR EN GJENG! Jeg er så stolt av alle våre studenter som tør å ta spranget ut i verden. Det er helt utrolig hvor mye de vokser på ett år!

Hvorfor reise med EF?

Å reise med EF gir deg bedre kulturforståelse , en opplevelse du aldri kommer til å glemme og gir deg venner fra hele verden!

3 Gode tips til en kommende EF student?

Reis alene, det er aldri for sent, just do it!

Bestill gratis brosjyre herLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på