GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Vi har fått mange spørsmål om hvordan det er å jobbe hos EF Norge, derfor vil vi framover gi deg innblikk i vår hverdag. Vi vil presentere noen av de som jobber på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens Ansatt er Therese som har vært hos oss i 1 år, hun jobber som studieveileder for  EF Et Studieår i Utlandet.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det beste med jobben min er å møte så mange forskjellige mennesker over hele verden. Å få utvidet horisonten å lære mer om forskjellige kulturer.  Noe av det beste er å få sende ungdommer ut i verden og bli med på deres  utdanningsreise der de  finner seg selv, det er fantastisk å se at studentene får oppleve noe som de ikke hadde fått opplevd med å bli i Norge.

Hva motiverer deg med jobben?

Det som motiverer meg er at jeg har så mange fantastiske studenter som skal reise, som jeg får lov til å hjelpe med å fullføre drømmen. I tillegg så ønsker jeg  å jobbe i utlandet i framtiden , derfor  er EF en kjempefin plattform for meg som vil jobbe utenfor Norge.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Den er #hektisk, mange baller i luften men det er det som er morsomt! Dagen består av mye forskjellig. Vi skal veilede de som skal reise, de som skal planlegge å reise og de som er kommet hjem fra sin reise. Vi snakker også mye med alle skolene våre for å planlegge og organisere ting som skal skje for de norske studentene.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Jeg elsker å danse!!  Jeg har nå klart å lure med meg kjæresten min på salsakurs til høsten. For uten om dans elsker jeg å besøke mindre kjente destinasjoner for å oppdage verden og gjøre noe unikt.

**Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

**

Sist besøkte reisemål var Helsinki. Min drømmedestinasjon må være en miks av strand og storby, jeg vil gjerne ha litt av alt når jeg skal på ferie. Jeg har bodd i London, og det kommer nok alltid til å være yndlingsbyen min. I sommer reiser jeg til Mauritius og Seychellene. Jeg har også blitt invitert til et bryllup i India til jul, dette gleder jeg meg veldig til. Jeg håper jeg får reist å besøkt flere EF skoler til høsten.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

En god bok, solpudder, barberhøvel, en perfekt kjole til alle anledninger og et kamera med selvutløser.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det beste med å lære seg et nytt språk er at man kan uttrykke seg  som en lokal og ikke bli sett på som en turist med sokkene i sandalene. Kan du språket er du et skritt nærmere å være en av de lokale.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

Mitt største øyeblikk var når jeg fikk besøke skolen i London. Siden jeg har bodd i London i 6 år var det helt fantastisk å få komme tilbake å få være student igjen på EF skolen. Det som er så spesielt med skolen i London er at klassene er delt opp for de som er under 25 og over 25 år. Jeg fikk derfor bli med i en klasse som passet alderen min, der var det et mer voksent nivå og vi kunne bli bedre i engelsk med å diskutere teamer som vi brydde oss om. I tillegg fikk jeg møtt skoledirektøren som var helt super. Det var veldig morsomt å høre at de norske studentene fikk så mye skryt, for at de var «the top of class» alltid, da ble jeg ganske stolt av mine elever.

Hvorfor reise med EF?

Man skal reise med EF fordi vi skreddersyr program for hver enkelt, dette gjør vi hver eneste dag. De som reiser med EF får en helt spesiell opplevelse før de reiser, under oppholdet og når de kommer tilbake. Oppfølgingen og  støtten studenten får med oss er god å ha, uansett om du er godt reisevant eller er førstegangsreisende

**3 Gode tips til en kommende EF student?

**

Reis med en forståelse av at det er annerledes enn Norge, reis med et åpent sinn og  kjøp et godt kamera for å bevare minnene.

Vil du reise til utlandet med EF?Les mer..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på