GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Lær fransk med Netflix

Lær fransk med Netflix

Lær fransk med Netflix! Vi har satt sammen en liste med franske Netflix-filmer (som finnes i Norge) du kan binge med god samvittighet. Kanskje du plukker opp noen gloser som du kan ta med deg til neste gang du reiser til Frankrike.

  1. Le Jeu

Eller som den heter på Netflix «nothing to hide». En middag med venner tar en uventet vending når en av dem foreslår å spille et spill. Ulåste smarttelefoner og hemmeligheter blir lagt på bordet. Bokstavelig talt! Alle varslinger som kommer inn på telefonene skal leses høyt. En moderne frykt satt i virkelighet. Det er en perfekt miks av drama og humor og vell verdt å se.

  1. Intouchables

Basert på en sann historie er «Intouchables» en oppløftende film basert på to menn som aldri skulle ha møtt hverandre. Man møter Philippe, en mangemillinær i rullestol som leter etter en ny pleieassistent. Vi møter fort Driss som søker jobber for å beholde trygdepengene sine, og ender opp med å faktisk få jobben. Driss og Philippe knytter usannsynlige bånd og resten av historien er både morsom og rørende – du får se selv!

  1. Let`s dance

Hvis du liker typiske feel-good dansefilmer, er dette en film for deg! Vi møter Joseph, en hip-hop gutt som ønsker å lage et navn for seg selv og flytter til Paris. Ting går ikke helt etter planen som resulterer i at han står midt i mellom to universer, nemlig hip-hop og ballett.

  1. Mauvaises Herbes

Wael og hans adoptivmor Monique er partnere i det kriminelle miljøet. Etter å ha svindlet feil fyr blir de nødt til å støtte hans organisasjon for vanskeligstilte ungdom. De møter 6 ungdom med ulike historier, og med Waels egne bakgrunn prøver han å skape tillitt med ungdommene som resulterer i mulighet til å helbrede fortiden sin. En drama komedie med spennende karakterer byr på smil, tårer og glede!

  1. Bienvenue à Marly-Gomont

Lær fransk med filmen «The African Doctor» som forteller en flott historie satt i 1975 om Seyolo fra Kongo og hans familie. Når han har kvalifisert seg som lege ønsker han ikke å jobbe for diktatoren i Afrika, og tar med seg familien til en liten fransk landsby for å etablere seg som lege der. Familien sliter på hvert sitt vis for å tilpasse seg det nye livet, men Seyolo gir ikke opp og gjør alt han kan for å få til et fint liv der.

Ønsker du å lære språk i utlandet?Les mer om dine muligheter
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på