GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

MyYear med Janne og Kine!

MyYear med Janne og Kine!

“Jeg har allerede reist med EF til Perth i Australia på et 6 mnd intensiv engelsk kurs – så det å skulle reise med EF igjen er bare helt supert.” – Janne Ingebrigtsen

[

](https://www.ef.no/hub/19/friar/)

Grunnene til at valget falt på EF er mange. Først og fremst er EF svært anerkjent for språkskoler over hele verden– noe som fikk det å reise med EF til å føles trykt og godt. Videre har EF lang erfaring innenfor språkturer og hva det innebærer å reise til et annet land – som vil si at de vet hva de sender studenter ut til. I tillegg er EF flinke til å promotere og gi et innblikk i hva du har i vente som også bidro til en trygghetsfølelse. En annen faktor som bidro til at valget endte på EF var kurslengdene – du kan velge alt fra 2 uker til et år og man har mulighet til å velge mellom en eller flere destinasjoner over hele verden.

**Hvorfor Australia?
**Det varme klimaet og de fine strendene er det jeg fant mest attraktivt med Australia som destinasjon. I tillegg hadde jeg lyst til å reise langt når jeg først skulle ut på tur og  jeg alltid hatt lyst til å dra til Australia – så da ble valget lett for meg. Videre er også det kjente ferieparadiset Bali kun noen få timer fly unna!

[

](https://www.ef.no/hub/19/friar/)

**NÅ SKAL JEG PÅ NY TUR!
**På denne opplevelsesturen skal jeg reise med min gode venninne Kine Johansen. Vi skal først til Paris i Frankrike, deretter Barcelona i Spania og til slutt til Santa Barbara i California.

**Har dere vært der før?
**Kine har vært i Paris da hun var yngre, mens jeg var i Barcelona for noen år siden- så denne turen blir utrolig spennende og fylt av masse nye inntrykk og opplevelser. Vi gleder oss masse til å besøke alle byene!

**Er dere like reiselystne begge to?
**Kine er akkurat som meg – hun syntes det er gøy og interessant å reise rundt og hun ønsker å møte masse nye mennesker. Hun har jobbet mye dette året her og ikke fått mye tid til reise, så en reise nå var midt i blinken.

**Hva skal dere oppleve?
**Vi kommer til å oppleve masse – alt fra 3 ulike kulturer i de byene vi skal besøke, ulike studentmiljøer på skolene, masse tradisjonell mat og kulturelle severdigheter – bygninger og attraksjoner. Og ikke minst skal vi bli bli kjent med masse nye mennesker!

Følg med på @efnorge på Instagram og HER.

VI SES!

Vil du lese mer om dine utenlandsmuligheter? LETS GO!Bestill en gratis brosjyre
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer