GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Kristin Gjelsvik sine tips i San Fransisco

Kristin Gjelsvik sine tips i San Fransisco

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe er på roadtrip i California med EF Språkkurs. De starter i San Francisco, kjører til Morro Bay, videre til Santa Barbara, kjører deretter til Los Angeles og avslutter i San Diego. På veien skal de vise frem 4 av de 12 skolene vi har i USA.

San Fransisco

På veien tipser Kristin Gjelsvik om steder, de har oppsummert San Fransisco i en YouTube film som du kan se her:

  1. Museum of Ice Cream

Dette er en utstilling som også kan kalles et rosa univers. Museet selv sier de står for en vill fantasi, jakt på drømmer, ha det gøy, samspill, dele søtsaker og unike smaksopplevelser. Museet består av ulike installasjoner med temaer som: Vault, Celebration, Marye’s diner, Dream, Cherry on top, Gummy Garden, Carnival, Rainbow, Mint og Sprinkle Pool.

2. Fisherman’s Wharf

Tidenes turistfelle, men likevel et must. Det er jo noe helt spesielt med Pier 39 som huser en haug av sjøløver – de må man faktisk bare få med seg! Californias sjøløver har alltid besøkt vågen her i San Francisco, og de trives spesielt godt i vintermånedene når silden gyter i bukten. Det sies at sjøløvene har valgt å trekke ut på PIER 39s K-Dock fordi det er rikelig med mat i nærheten av bukten og havet, deres naturlige rovdyr, som hvite haier og spekkhoggere lever vanligvis ikke i bukten – i tillegg er det er rikelig med plass. Flytebryggene de ligger på er også mer komfortable og mer beskyttet mot stormer enn en steinete strand. Når tidevannet går inn og ut, beveger flytebryggene seg opp og ned på vannet, mens sjøløvene kan sove videre og nyte livet i solsteiken. Det sier seg selv at dette er noe man bare må få med seg ♥

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/09/DSC09492.jpg)[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/09/DSC09532.jpg)[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/09/DSC09534-1500x1000.jpg)[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/09/DSC095531.jpg)[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/09/DSC09592.jpg)

3. Golden Gate Bridge

Det er ofte tåke i San Fransisco, derfor er man ikke garantert å se den ikoniske broen. Men Kristin og Dennis var heldige med været og måtte selvfølgelig besøke The Golden Gate Bridge.

Dette var noen av tipsene Kristin Gjelsvik hadde i San Fransisco! Nå går turen videre til Morro Bay, et av Dennis sine favorittsteder! Etter det tar de turen til Santa Barbara!

Reise til San FranciscoLes mer her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer