GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Siver var utvekslingsstudent med EF og en del av Class of 17!

Mitt navn er Siver og jeg dro på utveksling som en del av Class of 17’.
Siver var utvekslingsstudent med EF og en del av Class of 17!

Mitt navn er Siver Sjumarken og jeg dro på utveksling som en del av Class of 17’. Jeg dro på utveksling til Oregon! På Instagram så jeg utvekslingstudenter som det så ut hadde de beste opplevelsene i verden. Det var ufattelig hvor klar jeg var for å oppleve alt det fantastiske som de gjorde!

Kan jeg dra på utveksling vekk fra trygge Norge?

Men etter hvert som dagene gikk, og viktige skjemaer for EF ble fylt ut, ble jeg usikker. Det mest stilte spørsmålet jeg har blitt stilt er “Kommer jeg til å få venner?” Ja. Det er ikke noe annet svar enn JA! Selv om du er den mest utadvendte den mer sjenerte, får du venner. Uansett hvor du går er det alltid noen som elsker utvekslingsstudenter.

Ankomst i Oregon

Da jeg ankom skolen min i Oregon, og jeg sa at jeg var en utvekslingsstudent, smilte de fra kinn til kinn. Du vil også alltid ha folk å snakke med om det ikke går så bra.

“Recruiting families for class of ’17-’18 with my IEC. Met a lot of nice families.”

Vertsfamilien, venner og EF. Hovedgrunnen til at jeg valgte EF er at de bryr seg faktisk om studentene sine, og du kan alltid snakke med representanter fra EF. Jeg er alltid tilgjenglig og vil gjerne fortelle om mitt år og svare på spørsmål som du har.

Jeg er en EF Buddy:

Har du spørsmål om hvordan det er å være på utveksling? Ta kontakt med en EF Buddy!
Vi forstår at dette er en stor avgjørelse for deg, og vi vil at du skal være sikker på ditt valg. Bruk dette Buddy kortet for å komme i kontakt med en tidligere EF student som kan besvare alt du lurer på om utveksling. Er det vanskelig å være borte så lenge? Kommer telefonen min til å fungere i utlandet? Det finnes ingen dumme spørsmål. Din EF Buddy har akkurat vært pa utveksling og gleder seg til å fortelle deg om året.

Jeg er en EF Buddy:
Facebook: Siver Sjumarken

Instagram: 7marken

Hva er en vertsfamilie?

En vertsfamilie er som en ekstra familie

Vertsfamilier kommer i alle former og størrelser Uansett hvor stor eller liten din er, kan du forvente å danne varige bånd med brødre eller søstre, besteforeldre, søskenbarn, onkler, tanter og kanskje til og hunden i vertsfamilien!

Les mer om vertsfamilier her..

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer