GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Gi språkreisen det lille ekstra med aktivitetspakker!

EF Språkreiser er for deg mellom10-14år og 14-17år. Reis til din drømmedestinasjon, lær språk og møt studenter fra hele verden!
Gi språkreisen det lille ekstra med aktivitetspakker!

Nå er det ikke mange måneder igjen til sol og sommer! Mange unge fra hele verden skal bruke noen uker om sommeren på en språkreise med EF. Har du vært så heldig å fått meldt deg på en språkreise til en helt spesiell destinasjon i sommer, er det mange spennende eventyr som venter på deg! Du vil ikke bare oppleve ny kultur, nye steder, bli bedre i språk – men få venner fra hele verden! Kan det bli bedre?  Ja, faktisk! Du kan i tillegg til alt det som allerede er inkludert på din tur, legge til ulike aktivitetsspakker slik at språkreisen din blir ENDA mer fullpakket med gøyale opplevelser.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/03/www.jpg)

Skal du på språkreise til USA i sommer? Da har du muligheten til å møte både Mikke Mus, Donald Duck, Pluto og alle de fantastiske disneyfigurene du mest sannsynlig kjenner til. Ta en selfie foran det kjente slottet i Disneyland med Mikke mus-ører på hodet? Instagram gleder seg allerede til språkreisen din!

I sommer var EFs superambassadør Synne Holthe i Long Beach California, og hun valgte å legge til Universal Studios Hollywood. «Universal Studios ga meg muligheten til å leve meg inn i mine favorittfilmer og serier, det er noe jeg virkelig anbefaler!».

Hva med å ta en av de råeste berg-og dalbanene i Universal Studios eller se hvordan en ekte Hollywood-film blir laget? Ved å legge til esktra aktiviteten Universal Studios vil du få en dag du sent vil glemme, med action fra A-Å. I tillegg til dette kan du også legge til en helgetur til Las Vegas eller San Francisco, og hvem vil vel ikke få en spennende weekend til en av disse kule byene? Går turen din til The Big Apple, New York, kan du legge til en helgetur til Boston, et Broadway Show eller New York Excursion.

Delta i flere aktiviteter og utflukter ved å bestille en skreddersydd EF Fun Pack som inkluderer de mest populære aktivitetene for din destinasjon. Disse pakkene er ideelle hvis du ønsker å ha det gøy på destinasjonen ved å besøke nærliggende attraksjoner med dine nye EF-venner. For eksempel en dagstur til fornøyelsesparken Thorpe Park. Og hva har London Eye, øya Gozo og christchurch College til felles? Dette er alle steder du kan besøke med en «EF Explore Pack». Dette tilbudet vil tilføre et sterkt historisk og kulturelt perspektiv til din språkreise. Detaljer om EF Fun Pack vil du finne på dine destinasjonssider i EF-brosjyren din.

Skal du på språkreise til «EF-øya» Malta? Ønsker du å svømme med delfiner, dra på et superkult boat party eller oppleve den fantastiske hovedstaden Valetta by night? På Malta kan du legge til Sun & Fun Pack eller en Malta Pack som begge inkluderer utflukter og morsomme tilleggsaktiviteter. Er du av den sporty typen, kan du legge til en vannsportsaktivitet som watersport pack, dykking for nybegynnere eller dykking med avansert grad for de med erfaring. Dette er VANNvittig moro, bokstavelig talt 😉

Uansett hvor du skal på språkreise til sommeren, vil du garantert finne en aktivitetspakke som passer deg! Bestill en EF brosjyre for mer informasjon om hvilke tilleggsaktiviteter du kan legge til på språkreisen din. Om du allerede har bestilt språkreise, så kan du adde på fun packs på MyEF her..

Håper du gleder deg masse til en uforglemmelig sommer!

Mer informasjon om fun packs?Last ned en gratis brosjyre
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer