GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Anna Sofie er High School Exchange ambassadør

Jeg var en del av class of 2018, på mitt utvekslingsår dro jeg til Colorado, USA!
Anna Sofie er High School Exchange ambassadør

Heisann! Jeg heter Anna Sofie von der Ohe og kommer fra class of 2018. Jeg var på utveksling i Colorado, USA, i skoleåret 2017-2018. Det var en fantastisk og lærerik opplevelse og jeg sitter igjen med mange gode minner! Å dra på utveksling er noe jeg synes alle burde gjøre, derfor er jeg nå ambassadør for å få flere til å dra på utveksling med EF!

Som ambassadør dro jeg til Malta i forrige uke. Der var jeg med en annen tidligere utvekslingsstudent fra Italia. Vår oppgave var å snakke om EF Exchange Year til de som var på språkreise der. Vi var der for å snakke om utveksling i USA, våre personlige opplevelser og egentlig bare informere om hva EF Exchange Year er.

Vi og to andre som jobber i EF arrangerte prom for studentene som var på språkreise. På tre kvelder hadde vi prom for en gruppe studenter (300-400stk) med masse dekorasjon, DJ og Prom King og Prom Queen kåring!

Det var kjempe gøy, og studentene fikk et innblikk i hvordan prom kan være i USA. Dette gjorde at flere ble interesserte i USA og utveksling. Mange som drar på språkreise har ikke hørt om EF Exchange Year, så vi fikk deres interesse opp for utveksling. Prom var en stor suksess, alle storkoste seg. Kåringen av Queen og King var nok hovedpunktet for mange. Det var et utrolig gøy ambassadør oppdrag, og jeg håper vi fikk åpnet en del øyner for utveksling.

Les mer om utvekslingher..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på