GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Country Manager i EF Norge: Vi beklager

Country Manager i EF Norge: Vi beklager

Vi forstår at mange reagerer på bildene influencer Sophie Elise Isachsen postet fra sin tur med oss, som nå er fremhevet i media. Disse bildene representerer ikke EFs verdier og de tilbudene vi har til ungdom. I denne saken forstår vi veldig godt at mange reagerer, og dette beklager vi.

Vi skjønner at noen kan lurer på hvordan disse bildene har blitt liggende så lenge uten at vi har grepet inn. Vi må bare innse at vi frem til nå i for stor grad har latt dette være opp til den enkeltes influencers vurdering. Dette skal vi nå gjøre noe med for å få nødvendig kontroll på hva som deles av innhold som representerer EF.

Vi hadde et godt samarbeid med Sophie Elise i 2019, og vet at mange av hennes følgere har satt stor pris på det arbeidet hun har gjort for EF.

Hovedprioriteten vår nå er at foreldre og barn som skal, eller vurderer å reise med EFs språkreiser, har tillit til oss og får en god opplevelse med stort læringsutbytte. Fremover skal vi sørge for at alt innhold som lages av tredjeparter i annonsesammenheng for oss er i tråd med det EF står for.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer.

Med vennlig hilsen,

Kathrine Raknerud, EF Norge

E-post: [email protected]

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer