USA

College i USA

College i USA
4.4
900
(900 rangeringer)
4.4

Ta college i USA med EF og opplev "the real American dream"! College USA er en unik mulighet til å gå på en lokal amerikansk skole og studere sammen med amerikanske elever. Et år på college i USA gir deg et innblikk i en annen livsstil og et annerledes skolesystem og du blir nødt til å tilpasse deg hverdagen der du er. Velg fag utfra hva som interesserer deg, de forskjellige skolene tilbyr ulike fag.

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New YorkLos AngelesMiamiHonolulu Santa BarbaraBostonSan DiegoSan FranciscoSeattle
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: New YorkLos AngelesMiamiHonolulu Santa BarbaraBostonSan DiegoSan FranciscoSeattle
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New YorkLos AngelesMiamiHonolulu Santa BarbaraBostonSan DiegoSan FranciscoSeattle
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USA
By: New YorkBostonSan FranciscoSeattle
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: USA
By: New YorkBostonSan Francisco

College i USA etter videregående

Hvis du ikke har lyst til å vente helt til etter videregående med å gå på college i USA, kan du starte det amerikanske eventyret med et år på en amerikansk high school allerede mens du går på videregående. Også kan du eventuelt reise tilbake å ta college i USA når du har fullført videregående skole. Hvis du skal gå på college i USA, er det en forutsetning at du er flink i engelsk ettersom EF college USA ikke er et språkprogram, men et faglig undervisningsprogram som du tar sammen med lokale studenter. For å bli akspetert på en av våre samarbedsskoler i USA, må du ta et 2-6 ukers forberedelseskurs på en av våre språkskoler som ligger i nærheten av ditt college i USA.

Bestill en gratis brosjyre eller ta direkte kontakt med oss dersom du er interessert i å vite mer om å gå på college i USA. Et år på high school eller college i USA er utvilsomt en opplevelse som du aldri kommer til å glemme. Du vil lære å snakke flytende engelsk og få venner fra hele verden, ta sjansen og begynn planleggingen av ditt år på college i USA nå!

Hva er college i USA?

I USA er skolesystemet annerledes sammenlignet med Norge, og det kan være vanskelig å forstå hva som menes med høyskoleutdanning i USA sammenlignet med universiteter. Forskjellen mellom høyskole og universitet i USA er at en høyskoleutdanning vanligvis er fra ett til to år og er som universitetsstudier. Etter to år på college, flytter amerikanske studenter vanligvis til et universitet hvor de avslutter utdannelsen og fullfører graden. Vanligvis tar du fag du er interessert i, eller så fokuserer du på et spesifikt emne når du studerer på college i USA. Når du tilbringer et helt år i USA med EF, kan du oppleve det virkelige amerikanske college-livet. Med vårt studieår kan du forberede deg til å studere ved et amerikansk universitet og også studere valgfag i ditt interesseområde.  

Hvorfor college i USA?

Å studere på college i USA gir deg muligheten til å utforske verden rundt deg, og det gir deg også en sjanse til å forstå hvilken person du ønsker å bli. Tiden på en høyskole i utlandet vil være ekstremt nyttig for fremtiden og for din fremtidige karriere. Opplevelsen av å studere på en høyskole i USA viser din evne til å ta en høyere utdanning på et annet språk, og i tillegg i et annet land. Etter å ha studert på college i utlandet gir du CVen din mye vekt, og du vil få verdifulle nye opplevelser når du studerer på college i USA. Blant annet er USA kjent for å ha verdens høyest rangerte universiteter som Harvard University og Yale University, og i tillegg er utdanningsnivået høyt ved universiteter i USA. Internasjonale studier i USA viser at du er en uavhengig person som tør å ta sjanser, og dette er ferdigheter som vil være verdifulle for fremtidige arbeidsgivere. 

Ta en full utdanning eller et semester i USA

Det er forskjellige kurs å velge mellom hvis du vil studere på college i USA. Alt handler om hvilke mål du har med studiene dine og hvor lenge du vil studere i USA. Vi tilbyr studier fra 6 og 9 måneder, men også opp til et helt år i USA. I tillegg kan du kombinere utdannelsen din i USA med bransjefokuserte kurs og forberedende kurs som IELTS, TOEFL og Cambridge. Hvis du vil studere på college i USA eller ønsker å studere for en mastergrad, kan du velge Hult International Business School som ligger i både Boston og San Francisco. Hvis du vil oppleve universitetslivet i utlandet, er Hult International Business School helt riktig for deg. Du vil motta en bachelorgrad i Business, International Relations eller kommunikasjon når du studerer på en høyskole i USA med EF.

Hva er kravene for en universitetsgrad i USA?

Kravene for å studere i USA kan variere avhengig av universitetet. De grunnleggende kravene inkluderer imidlertid å ha fullført videregående skole, gode (sertifiserte) engelskkunnskaper, gyldig visum og en gyldig helseforsikring for hele studietiden i USA.

Forkunnskaper hvis du vil studere på college i USA

Det er viktig å verifisere språkkunnskapene dine på engelsk hvis du vil delta på college i USA. Opptakskrav kan være tøffe på mange høyskoler i USA, og konkurransen er stor hvis du vil studere på college i USA. Hvis du vil gå på college i USA, krever skolene at du tar en engelsk språktest. Derfor er det lurt å ta et forberedende kurs i TOEFL eller IELTS. En av de mange fordelene med å koble USA til EF, er at du utvikler språkkunnskapene dine i et miljø der engelsk snakkes daglig. Når du studerer i USA, får du oppleve en kombinasjon av språkopplæring i klasserommet med fritid og aktiviteter som forbedrer språkferdighetene dine hver dag. Når dine engelskkunnskaper blir bedre, vil du også gjøre det bedre på TOEFL- eller IELTS-testen.

Hvilket engelsknivå trenger jeg å være på for å studere i USA?

For å studere i USA trenger du, foruten sertifikatene dine, tilstrekkelige ferdigheter i engelsk (minst C1-nivå). Dette kreves vanligvis ved amerikanske universiteter gjennom en standardisert språktest, for eksempel IELTS eller TOEFL. Hos EF kan vi forberede deg på studiene i utlandet ved at du tar et forberedende kurs i TOEFL eller IELTS hos oss. Du kan også ta IELTS- og TOEFL-språktester på våre akkrediterte EF-språkskoler i USA.

Universiteit USA: Hult internasjonal handelshøyskole

Hult International Business School, som ligger i USA og i byene Boston og San Francisco, tilbyr en rekke utdannelser hvis du vil studere på college i USA. Hult University i Amerika vår utdanner ambisiøse studenter fra hele verden. Her har du enda flere valg hvis du vil studere videre etter videregående. Du kan blant annet ta en Bachelor of Business Administration eller velge mellom en rekke forskjellige masterprogrammer. Hvis du ikke vet hva du vil studere, er det også forberedende kurs som heter EF Pathway Programs som du kan velge. Hvis du vil studere ved et universitet i USA, er det mange muligheter. Og våre studieveiledningene vil hjelper deg med å finne riktig kurs og skreddersy kurset til ditt formål.

Start karrieren din og studere på et universitet i USA

Etter å ha studert på en college eller et universitet i USA, ha store konkurransefortrinn når du skal inn på arbeidsmarkedet. I en stadig mer global verden blir internasjonal erfaring stadig viktigere, og studier viser at personer med utenlandsk erfaring har en bedre sjanse til å få en jobb etter fullført grad. Å studere i USA vil gjøre deg mer selvstendig, og du vil lære nye ting om deg selv i løpet av perioden. I tillegg venter mange opplevelser, møter med fremmede kulturer og nye mennesker. Når du tør å ta steget og studere i utlandet vil du bli møtt med en ny hverdag og virkelighet i utlandet. Det vil utvikle deg utrolig mye, og du kommer hjem igjen med mange nye egenskaper. 

  • Forbedre dine engelskkunnskaper når du studerer i USA
  • Forbered deg på å studere på college i USA med våre universitetsforberedende kurs
  • Internasjonal praksisplass eller frivillig erfaring når du studerer i USA
  • Få kjente språksertifikater: TOEFL, TOEIC, IELTS eller Cambridge- eksamen
  • College i USA: Ta en bachelor, mastergrad eller MBA ved Hult International Business School i Boston og San Francisco
  • Les bransjefokuserte kurs når du studerer engelsk i USA
  • Styrk CVen din og studer valgfrie fag på engelsk innen ditt interesseområde. Velg mellom: International affairs, mote og design, hotell og turisme, media og kunst og businessengelsk

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.