Alle EF programmer

Utdanning i utlandet

Utdanning i utlandet
4.9
1639
(1 639 rangeringer)
4.9

Det finnes mange former for utdanning i utlandet, men en ting har de til felles: de tilbyr studenter en fordypelse i både språk og kultur. EF tilbyr utdanning i utlandet, ved å ta et språkkurs eller studieår der du lærer språk uansett nivå. Se de forskjellige mulighetene for utdanning i utlandet nedenfor og start planleggingen i dag. Du vil få en opplevelse for livet uansett hvilken utdannelse i utlandet du velger.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaFrankrikeKoreaTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingapore
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USAEnglandIrland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USAEngland
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USAEnglandFrankrikeAustraliaTyskland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: USAEnglandKinaU.A.E.

Hvorfor velge utdannelse i utlandet?

Hvis du vil lære språk, er utdannelse i utlandet den beste måten å gjøre det på. Du utfordrer deg selv, samtidig som du opplever en ny kultur og lever språket for fult hver dag. En utdannelse i utlandet er den raskeste og mest effektive måten å lære et nytt språk på. Du lærer både i klasserommet og på fritiden. Du kan velge mellom en kortere utdannelse på noen uker, eller et semester og studieår. EF har et stort spekter av språk og destinasjoner, finn din drømmedestinasjon.

Planlegg din fremtidige utdannelse i utlandet

Hvis du allerede er i gang med høyere utdanning vil det være svært givende å ta deler av utdannelsen din i utlandet. Du kan foreksempel ta et semester med språk eller karrierefokuserte program med inkluderte internships.

Det er mange som tar et friår etter videregående eller i løpet av et studieløp, hvor formålet er å reise og oppleve nye ting utenom det vanlige. Gjennom utdanning i utlandet lærer du mer enn språk, du blir kjent med egne styrker og ser verden med nye perspektiver. Ta en utdannelse i utlandet og bli kjent med studenter fra hele verden samtidig som du gjør noe verdifult for CV-en din. Valget er ditt, og vi står klare til å hjelpe deg dersom du vurderer å ta en utdannelse i utlandet. 

Få mest ut av din tid i utlandet

Daglig bruk av et nytt språk i utlandet kan kun forbedre ferdighetene dine. Du blir selvstendig, får nye perspektiver, venner fra hele verden, styrker CV-en og får opplevelser for livet. Hvor mye du vil lære er opp til deg, med EF starter man språkkurset på valgfritt nivå, kan velge hvor mange timer man ønsker og bestemme hvor mye man vil praktisere språket utenlands.

Tar du et lengre språkkurs som en del av din utdannelse i utlandet vil du kunne bli flytende i språket. Dersom du reiser i ferier vil du også rekke å oppnå stor språklig selvtillitt og kunnskap. Uansett hvilke mål du har satt, vil det å bo i utlandet være en opplevelse for livet.

Finn din drømmeutdannelse i utlandet

Dersom du har bestemt deg for å reise til utlandet er neste steg å finne ut hvor og når du vil reise. Hver destinasjon har sine fordeler. For eksempel vil du finne mange spennende urbane studentbyer i USA eller muligheten til å omringe deg i eksotisk natur og sol på Costa Rica, i Australia eller New Zealand. Språket du velger er vesentlig for valget. Tenk over hvordan språket du velger påvirker fremtiden din. Vil det styrke utdannelsen din eller fremtidig karriere? Ring oss eller ta kontakt med våre studieveiledere som kan guide deg til rett studievalg.

Vil du reise når du går på ungdoms- eller videregående skole, har du gode muligheter med EF. Du kan reise på språkreiser i sommerferien og styrke ditt andre- eller tredjespråk eller dra på utveksling i 2.klasse på vgs til USA eller England. 

Engelsk utdanning

Vil du mestre det engelske språket raskt og effektivt? Ingenting fungerer bedre enn et opphold i utlandet. Vi tilbyr skreddersydd engelskundervisning med fleksibel oppstart og lengde til studenter i alle aldre. EF tilbyr alt fra årsstudium i Sydney med engelskkurs, til et fire ukers språkkurs i New York. EF har sendt studenter utenlands siden 1965 og har erfaringen til å hjelpe deg å nå dine mål.

Hvorfor velge utdannelse på engelsk?

En utdannelse på engelsk er mer enn bare et intensivt språkkurs. Du kaster deg ut i en ny kultur, blir kjent med serverdighetene, livsstilen og språket fult ut. På våre programmer i engelsk kan du velge mellom skoler spredt over hele verden.

Du avlegger en språktest før du reiser og kommer i klasse med studenter på samme nivå som deg. Vi garanterer at økt nivå hver sjette uke. På skolene tilbyr vi også aktiviteter, ekskursjoner og tid til å pleie fritidsinteresser og hobbyer. Fleksibel bruk av språket sikrer en komplett kompetanse, noe som er svært attraktivt i dagens internasjonale samfunn. Nedenfor finner du en oversikt over drømmedestinasjonene våre for Englesk utdanning:

Nå dine mål

Hvordan språkferdigheter forbedres og utfordres, kan variere. Mange studenter ønsker å bli flytende i språket. Hvis du ønsker dette bør du tilbringe minimum et semester i utlandet.

På denne tiden vil du lære å mestre engelskspråket godt i flere settinger, bli mer selvsikker (ikke bare språklig), drømme på engelsk og sist men ikke minst bli flytende både skriftlig og muntlig. Tar du en kortere utdannelse på engelsk har du kanskje andre mål, men vi skreddersyr dette etter dine ønsker og behov.

Spansk utdanning

Som topp tre verdensspråk vil våre spanske språkkurs gi deg muligheten til å oppleve en ny kultur, bli kjent med verden gjennom nye perspektiver og åpne for et globalt nettverk. Det er mange destinasjoner du kan velge mellom dersom du vil lære spansk. Vi tilbyr studier i storbyen Barcelona, havnebyen Malaga eller eksotiske Costa Rica.

Hvorfor velge en utdannelse på spansk?

Det er ingen tvil om at en utdannelse på spansk kan åpne dører for din internasjonale fremtid. Spansk snakkes i over 25 land og er morsmålet til over 400 millioner mennesker, kunn slått av kinesisk. Gode spanskkunnskaper gir deg flere muligheter enn du kan forestille deg, uansett om du er interessert i en utdannelse innen sport, kunst, turisme, finans eller økonomi.

Det er veldig populært å lære spansk på våre språksskoler. Du reiser til et nytt land, en ny kultur og møter studenter fra hele verden. En utdannelse på spansk åpner uendelige dører.

Noe for en hver smak

Frister det å ta en utdannelse på spansk med oss kan velge mellom våre språksskoler i Spania og på Costa Rica. Ønsker du å bli i Europa, kan du velge mellom Barcelona og Malaga. Ønsker du et skikkelig eventyr kan vi anbefale eksotiske Costa Rica. Felles for alle skolene er mulighetene til å gå på skole på dagen og nyte solen på stranden om ettermiddagen.

Vil du maksimere opplevelsen kan du også utforske den fantastiske naturen og for eksempel lære deg å surfe. Uansett hva du velger vil en utdannelse på spansk gi deg gode språkkunnskaper og en opplevelse for livet.

Utdanning i utlandet etter videregående

Kunne du tenke deg å oppleve verden etter videregående og samtidig lære språk? Da har EF utdanningsprogrammene i utlandet for deg. Velg mellom over 50 destinasjoner og 10 språk over hele verden. Vi tilbyr skreddersydd utdanning i utlandet etter videregående med fleksibel oppstart og studielengde, til studenter i alle aldre.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.