GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 blogger du kan lære engelsk med

10 blogger du kan lære engelsk med

Vi har allerede gitt deg med de beste podcastene, TV-seriene og til og med sangene å lære engelsk med. Så hva er det neste, tenker kanskje du. Fra enkle og inspirerende reisebloggere til blogger dedikert til å perfeksjonere grammatikken din. Her er våre beste anbefalinger for å lære engelsk med blogger.

  1. The Londoner

The Londoner er en av Storbritannias mest populære blogger; Rosie dekker alle ting innen livsstil, fra deling av oppskrifter og stiltips til å snakke om hennes (helt nydelige) hund mens de utforsker London sammen. Det er en engasjerende blogg med en blanding av komplekse setninger og detaljerte beskrivelser – perfekt for å lære engelsk. Men vær oppmerksom på at du vil nok utvikle en liten “insta-misunnelse” på hennes bilder av vakre klær og deilige måltider.

  1. Deliciously Ella

Hvis du ikke har hørt om Deliciously Ella, hvor har du vært?! Ella deler sine fantastiske måltidsideer og bakingeforsøk med plantebaserte matvarer og ubehandlede ingredienser og har inspirert millioner av engelske lesere til å ta vare på kroppene sine bedre. Den beste delen med det? Å spise godt betyr ikke bare “å spise grønt”: du finner like mange søte godbiter som smakfulle retter her.

  1. BBC Learning English

Siden begynnelsen har BBC TV og radio-presentatører snakket perfekt engelsk, og BBC-artikler har blitt skrevet med upåklagelig grammatikk. Så, hva er vell bedre å lære engelsk med? BBCs engelske blogg har hundrevis av enkle videoer, artikler og gratis øvelser for å hjelpe alt fra nybegynnere til viderekomne engelsktalende til å forstå og bli bedre i språket.

  1. World of Wanderlust

Fra de beste stedene å spise på til hemmelige steder, er World of Wanderlust full av innsidertips for å hjelpe deg å planlegge din neste tur. Bloggen dekker alt fra USA til Costa Rica og Japan. Det er en flott blogg for kulturelt interesserte som er ivrige etter å praktisere deres engelsk uten å lese i flere timer.

  1. Hannah Gale

Livsstilsbloggen til Hannah vil holde din britiske engelsk i toppform. Hun er en veldig pratsom eks-journalist og hennes relaterbare innlegg diskuterer alt fra hennes forhold til sine favorittbøker og hva som finnes i hennes garderobe denne sesongen. Uten å innse det, vil du lære nye setninger og morsom slang som ikke blir undervist i klassen.

  1. Perfect English Grammar

Med en tilsynelatende endeløs samling av korte, interaktive engelske grammatikøvelser, vil denne fantastiske blogen teste deg på en rekke emner fra uregelmessige verb til din bruk av perfect tense. Bloggens interaktive format gjør de vanskelige grammatikkreglene morsomme.

  1. Hand Luggage Only

Denne energiske og spennende reisebloggen følger to bestevenner fra Cambridge University mens de reiser og skriver fra forskjellige steder i verden.

  1. English Grammar Revolution

Setnings diagrammer… dette høres sikkert ikke så veldig morsomt ut, bloggeren Elisabeth lærer deg en enkel og morsom måte å lære engelsk grammatikk på.

  1. The Young Adventuress

Med morsomme, ærlige tilståelser og quirky historier som fyller sidene til The Young Adventuress, er det enkelt å tilbringe flere timer på denne bloggen. Men det er en annen grunn til at vi elsker den: Hun har tatt sjansen og flyttet til utlandet – og hun elsker det! Denne amerikaneren kaller nå New Zealand for sitt hjem, og det er mange gode råd om å flytte til et annet land her.

  1. The EF GO Blog!

(Og vi er ikke partiske i det hele tatt.) Full av praktiske hint og en rekke tips om alt fra reise, instagram, jobbsøking og studenthistorier. Trenger vi si mer 🙂

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer