GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 grunner til å gi barna språkreise i konfirmasjonsgave

10 grunner til å gi barna språkreise i konfirmasjonsgave

Gi barna en konfirmasjonsgave som varer livet ut

Å kjøpe gaver til barn er lett. Å kjøpe gaver til ungdom derimot, kan være en skikkelig nøtt.

Hvis du leter etter gave til en som har vokst ut av lekerommet sitt og som har en stor anledning foran seg – konfirmasjon eller liknende – så har vi et hett tips til deg; språkreise.

En språkreise er den perfekte første utenlandsturen uten mor og far. Her vil barna få nye venner, bli mer selvstendige, få minner for livet og mye mer – alt med trygge rammer.

Her er våre topp 10 grunner til å sende barna på språkreise:

1. Økte språkferdigheter

Å være god i et eller flere fremmedspråk er en kjempefordel for barnet ditt sosialt, faglig og senere også i arbeidslivet.

2. Styrket CV

Et opphold på språkskole gir elevene, i tillegg til økte språkkunnskaper, erfaring fra et internasjonalt miljø og en akademisk brodd. Dette ser bra ut på CV’en.

3. Internasjonalt nettverk

Språkreiser tiltrekker seg elever fra mange land og studentene bruker mye tid sammen, i skolesammenheng og på fritiden. Dette skaper grobunn for unike relasjoner på tvers av landegrenser.

4. Ut av komfortsonen

”Livet begynner der komfortsonen slutter” sies det, og det er vel ikke helt usant. Det er når vi utfordres at vi kjenner at vi lever, at minner skapes og personligheter formes.

5. Minner for livet

Å reise uten mamma og pappa. Å erfare et internasjonalt studentmiljø. Å navigere i en fremmedspråklig kultur. Eller få venner fra hele verden? En språkreise kan garantert by på minner for livet.

Vi har restplasser for sommeren 2017 – ler mer her

6. Opplev lokal kultur

Å reise til utlandet er én ting. Å oppleve utenlandsk kultur fra innsiden er noe helt annet. På språkreise fordyper elevene seg i det lokale dagliglivet på sitt studiested. Dette gir en unik opplevelse av den lokale kulturen.

7. Selvstendighet og mestring

”If you love somebody, set them free” synger Sting. Dette gjelder også foreldre. Den største gaven du kan gi ungene dine er frihet og selvstendighet til å leve egne, gode liv. En språkreise er en fin del av en slik selvstendiggjøring.

8. Nye perspektiver

Du har sikkert opplevd det selv. Det å se nye steder, møte nye mennesker og oppleve nye kulturer kan gjøre underverker for hva slags perspektiv man har på livet og fremtiden.

9. Morsomme aktiviteter fra morgen til kveld

Etablerte operatører som EF Språkreiser har skreddersydde opplegg for barn og ungdom med faglige og sosiale aktiviteter fra morgen til kveld. Dette sørger for en reise full av opplevelser!

10. Norsk kursleder

Det siste (og for noen kanskje det viktigste) punktet på lista vier vi til kurslederne, som er limet på gode språkreiser. Med voksne, norske kursledere kan du som forelder være trygg på at barnet ditt følges opp på en ordentlig måte, hele reisen.

Sagt om EF Språkreiser:

«God informasjon fra kunnskapsrike ansatte ved EF. Betryggende å kunne ringe å stille spørsmål før og under opphold. En opplevelse for min datter. Opplevde meg trygg.»

“Hun har hatt en fantastisk opplevelse! Møtt venner for livet, og utviklet seg godt språklig og som person. Mye mer moden og selvstendig. Dette har gjort veldig godt!»

«Min datter hadde en fantastisk tur med EF, super vertsfamilie som vi skal treffe neste sommer:) Hun ble enda bedre til å snakke engelsk og det var det hun reiste for. Fått en ny norsk venninne som allerede har vært hos oss på besøk:)»

«Vår sønn var tre uker i Frankrike med EF. Rammen rundt oppholdet var bra, god informasjon innen avreise og bra oppfølgning underveis. Tydelig at de som jobber på Oslo kontoret har den kunnskap som trengs.»

LES MER HERLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på