GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Martine Lunde og Sofie Nilsen forteller om oppholdet i Nice

Martine Lunde og Sofie Nilsen forteller om oppholdet i Nice

Sofie Nilsen og Martine Lunde besøker EF Nice, som ligger rett ved strandpromenaden, noe som er en perfekt beliggenhet. Martine og Sofie kom også i prat med et par norske som studerte Fransk, og de var veldig fornøyd med skolen og opplegget. Hun ene hadde jo tross alt vært her i nesten 9 måneder, så jeg vil tro det er ganske bra å studere her haha! Det som også er så fint med Nice er at du har så mange muligheter her. Ikke bare er byen fantastisk vakker i seg selv, men du har også Cannes og Monaco i umiddelbar nærhet.

Byen er også kjent for sitt varme vær, blå hav, elegante butikker og Middelhavsretter. Nyt det fantastiske været mens du slapper av på stranden eller tar en tur langs Promenade des Anglais.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/IMG_3860.jpg)

Cannes

Martine og Sofie valgte å dra til Cannes som er en 20 minutters biltur unna Nice. Her lå de på beach club og utforsket litt av hva Cannes hadde å by på!

Når man lærer fransk på skolen EF Nice så har man masse aktiviteter man kan gjøre som er organisert av skolen, men også som man kan organisere selv. Det er blant annet turer til Antibes, Cannes, St.Tropez og sist men ikke minst Monaco som ble deres andre aktivitet under denne reisen.

Monaco

Monaco verdens minste land målt i areal, og er omgitt av Frankrike på tre sider. Her finner du mange eksklusive butikker og restauranter, både Buddha-Bar og Nobu. Byen har også mange kasinoer og er kjent for brangende store båter som får tankene til å drømme seg bort.

Hvordan oppleve Nice?

Reis på et språkkurs fra 2 uker og opptil 11 måneder. Enten med EF Språk i utlandet eller EF Studieår i utlandet. Dersom du studerer tysk, fransk, italiensk eller spansk i mer enn 3 måneder, støtter Lånekassen ditt forberedende språkkurs med blant annet EF.

Bestill en gratis brosjyreLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på