GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 fakta om Tokyo vi tipper du ikke visste om!

5 fakta om Tokyo vi tipper du ikke visste om!

Tokyo er en fantastisk by fylt av farger, fantastiske kostymer, høflige mennesker, nydelige og moderne bygninger. Byen har 13,2 millioner innbyggere og ca 2,5 millioner pendler til byen hver dag. De største religionene i landet er Buddhismen og Shintoismen, mange bekjenner seg til begge religioner. Byen har ekstremt bra infrastruktur og du kan ta toget nesten overalt. Bonustips: Unngå å gi tips på restauranter o.l det anses som krenkende !!

1. Harajuku

Alt er lov i dette motedistriktet. Og jeg mener alt! Det er mye å gjøre i Tokyo, men en av den største tingen du kan gjøre er å dra til Harajuku Fashion Walk. Bli med gothere, lolitas, cosplayers, punkere og andre for dette store gatefesten som lett slår Paris og Milanos catwalk.

2. Toaletter

Noen gang satt på toalettet og ønsket at setet var varmere og så innså at det ikke er mer toalettpapir igjen? Vel, ikke i Japan! Landet er fylt med hi-tech toaletter der har flere funksjoner du har sikkert aldri hørt om.

3. Mannlige verter

Du finner mannlige verter i barer og klubber, disse mennene anses som greske guder av japanske standarder. Kvinner bruker penger til å nyte deres selskap. Og det er det. Bare deres selskap. De snakker, gir komplimenter, smiler og heller drinker. Hvorfor? Vel, i japansk kultur, har kjærester og ektemenn problemer med å uttrykke sine følelser, og så kvinner søker disse vertene å gjøre opp for mangel på oppmerksomhet.

4. Bygninger med gjenferd

Gå ned nesten enhver gate i Tokyo, og du vil være sikker på å finne et hjemsøkt hus. Komine Tunnel er det beste for spøkelsesmålet hvor en jente i en rød kjole tydeligvis strever rundt tunnelen, det er masse trafikkulykker i tunnelen. En annen er Roppongi Hills. Det sies å bli bygget på et område der noen av de 47 Ronin aristokratene døde, beboere som bodde der ble drept og var involvert i forretningskandaler. Boligen er nå helt tom. Skummelt ikke sant?
For mer informasjon, klikk her.

5. Byen har den dyreste restauranten… i hele verden!

Selv om dette endres årlig, har Aragawa regelmessig toppet verdens dyreste liste. Denne steakhouse spesialiserer seg på Kobe Biff – kjøttets svar på champagne – og kan sette av minst 35.000 yen ($ 350) per person, per måltid. Uansett,Les mer om Tokyo bare se på websiden, hvordan kan du motstå det? Tid til å bruke opp dine sparepenger!

For mer informasjon om restauranten, klikk her..

Kunne du tenke deg å lære japansk i Tokyo? Les mer her..

Ønsker du å reise til TokyoKlikk her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer