GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 feriedestinasjoner som er fantastiske å bo på

5 feriedestinasjoner som er fantastiske å bo på

Tenker du noen gang for deg selv “Oh boy, jeg kunne virkelig bli vant til livet her” når du er på ferie? Drømmer du om å ha sjøutsikt hver dag året rundt? Vi skjønner det. Det er mange feriedestinasjoner som har to appeller: idylliske omgivelser fylt med spenning som frister reisende på ferie, men også alt annet en by trenger for å lokke en til å ville bo der litt lenger.

Faktisk, awesome byer er ikke bare for ferie – vi har plukket ut fem av de beste feriemålene som også er flotte å leve i.

1. San Diego, USA

Hvis du søker sol, sand og surf er San Diego på vestkysten av USA det perfekte stedet å slappe av i noen uker på ferie. Men hvem sier at en avslappet livsstil bare er for ferier? San Diego har alt du trenger for et stress-fritt liv. Bli med de solbrune Californierne på deres stand-up paddle bord yoga klasser, eller dra til sentrum og omfavn en diett av autentisk meksikansk mat og dra på fottur i fjellet eller utforsk vin dalene i helgene.

2. Miami, USA

Finn din plass blant de stilige Miami menneskene. Med endeløse strekninger av strand, fantastiske shoppingmuligheter og hva som synes å være hundrevis av trendy barer å prøve ut, i Miami kan du leve et solfylt liv året rundt. Miami er et perfekt utgangspunkt hvis du er opptatt av å fylle passet med frimerker: Med en internasjonal flyplass på dørstokken, Karibia og Sør-Amerika innen rekkevidde og selv resten av USA er bare en kort flytur unna; du kan være i New York på bare tre timer …

3. Vancouver, Canada

Hvis Vancouver tilbyr besøkende en aktiv ferie, tilbyr byen sine innbyggere en super sunn, god livsstil. Hold adrenalin nivået fornøyd med de endeløse sportslige og friluftsaktivitets tilbudene uansett årstid, fra ski og utfor til fotturer, padling, seiling og hvalsafari. Lokalbefolkningen er utrolig vennlige slik at du vet at du får en varm velkomst. Enten du bor i Vancouver for et par måneder, ett år eller enda mer, vil ditt sinn og kropp definitivt takke deg.

4. Sydney, Australia

Kultur-gribbene er alltid opptatt i Sydney; med en fullpakket kalender over hendelser på operahuset og en ung, blomstrende kunst og musikk scene er det alltid noe kult å bli involvert i. Det er jobb muligheter i massevis i en rekke kreative, innovative og fremtidsrettede næringer, og med strender i verdensklasse bare et steinkast fra kontoret, kan du gå rett fra jobb til havet for å få mest mulig ut av de varme kveldene. Du kan også bli med morgenfuglene til å fange noen bølger før arbeid eller timen. De har også helt fantastisk mat her!

5. Auckland, New Zealand

New Zealand er stedet man kommer tilbake til naturen. Når du har vandret rundt i Auckland havnen og prøvd ut kafeer og barer, tilbring dagene med å utforske det vakre landskapet. Se vulkanske topper, mens den nydelige kysten ber om å bli oppdaget med kajakk. Camping (og glamping ) muligheter florerer og du er aldri langt fra et bortgjemt sted og sjansen til en skikkelig bra utflukt. Hvis du leter etter et liv fylt med mindfulness og trivsel er dette stedet for deg!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2017/11/LS_Misc_Details_SYD17_07.jpg)

Reisetips

REIS MED EFLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på