GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 gode grunner for å lære seg et nytt språk denne våren

5 gode grunner for å lære seg et nytt språk denne våren

Våren er fantastisk, den bringer blomstrende blomster og D-vitaminer med de første for  solstrålene på kroppen. Med så mye friskhet i luften er det ingen bedre tid å takle en ny utfordring. Hvis du har fritid i løpet av våren, hvorfor ikke investere i fremtiden og ta dine språkkunnskaper til neste nivå?

Her har jeg samlet noen gode grunner for hvorfor du bør lære deg et nytt språk i løpet av våren.

1. Forbered deg til et sommer-internship

Ønsker du å bruke sommerferien din til et internship for å øke dine fremtidige karrieremuligheter? Legg til verdifull erfaring som å lære et språk på din CV for å øke sjansene dine for å sikre deg ditt drømme internship. Har du allerede noe planlagt et internship? Få et karrierefortrinn med med å lære et nytt språk.

2. Få et fortrinn før skolestart

Skolen gir mange utfordringer med det og krever ofte mye jonglering for å opprettholde en god balanse mellom fag. Reduser arbeidsmengden for året som kommer, ved å få en start på å lære et språk om våren. Når det nye skoleåret starter, vil du være fullt forberedt til å imponere i faget.

3. Frigjør sommeren din

Sommeren er en travel tid for mange studenter og unge voksne. Mellom internships, sommerferier og andre prosjekter, kan det hende du ikke har så mye tid til å forbedre dine språkkunnskaper. Bruk de roligere, kjøligere vårmånedene til å fordype deg på et nytt språk, slik at du kan kaste deg inn i sommers moro og sol.

4. Ta en smart ferie på våren

Den korte vårpause er den ideelle tiden for å starte din fremtid ved å ta en smart ferie. Kombinasjonen av et kortere språkkurs og et spennende ferieeventyr lar deg utforske en by du alltid har ønsket å besøke, mens du også lærer et nytt språk. Forbedre din engelsk mens du lounger på stranden i Miami eller forberedt dine språkferdigheter mens du tar del i den intellektuelle kulturen rundt om i Cambridge. Uansett hva du velger, er du tiden inne for en uforglemmelig opplevelse.

5. Opplev våren i en annen kultur

Det å bli kjent med en lokal kultur er en viktig del av å lære et nytt språk. Nyt den deilige vår temperaturen i San Diego eller gå en spasertur ved kysten på morgener i Brighton. Når du utforsker sesongens mat, klima, språk og tradisjoner i den nye byen, kan du bli blåst bort av hvor forskjellig våren kan se ut.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2017/10/passports-ef.jpg)

Pass EF språkreise

Les hvor du kan reise i løpet av vårenLast ned gratis brosjyre
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer