Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

9 ting du kan gjøre i Pasadena, California

9

Skal du besøke Pasadena i California da har du masse opplevelser foran deg. Pasadena California er kjent for å være et trygt og velstående nabolag, der man med en kort kjøretur finner alt fra down-town Los Angeles sentrum, Disney World, til Hollywood skiltet og ned til stranden. Det er flere kjendiser som er fra Pasadena som Sophie Bush fra One Tree Hill. I Pasadena finner du alt fra shopping, interessante museer, In-and-out Burger, Rose Bowl Stadium and North Simon-museet for å nevne noe. Vi har satt sammen en liste med noen tips til deg som skal til Pasadena i California:

1. Spis på restauranter

Pasadena er kjent som et «foodie» sted, det vil si du finner mange kulinariske kjøkken og steder å spise. Du finner steder som The Pie Hole, Urth Caffe, Salt and Straw Ice Cream, Umami Burger, Zankou Chicken, In-and-out burger og masse mer. Det finnes faktisk mer enn 500 restauranter! Min absolutte favoritt er Brick & Flour som en en mexikansk restaurant, jeg anbefaler at du ikke sjekker denne Instagram kontoen om du er sulten…

2. The Paseo kjøpesenter

En kort busstur unna EF sitt campus finner du «the Paseo» et utendørs kjøpesenter som er et av de mest populære kjøpesenteret i California. Med butikker som H&M, Starbucks, Victoria Secret og masse mer. Shopping senteret har også en luksus kino.

3. Hiking

Hiking i California, er så en California ting å gjøre! Det er utallige steder å dra på hiking eller gåtur som vi sier på godt norsk. Velg mellom en tur som tar deg til et fossefall eller utendørs basseng, camping spotter i naturen og utsiktpunkter i verdensklasse. Du kan også gå på en tur som tar deg bak det kjente Hollywood skiltet. Reis litt lenger unna for å besøke Malibus kjente klipper eller Griffith Observatory. Husk å ha på gode sko, solkrem og vann!

4. Opplev Pasadena på sykkel

Det er flere muligheter for å leie sykler i Pasedena og det er masse å oppleve når man reiser rundt på sykkel. På guidet tur får man oppleve Oak Knoll Neighborhood, Old Town Pasadena, California Institute of Technology, flere film lokasjoner som: Borthers and Sisters, Dynastiet og mer.

5. North Simon Museum

Besøk North Simon Museum i Pasadena som er fylt med malerier, skulpturer og en nydelig hage. Museet har også et eget teater North Simon Theater som viser filmer, foredrag, dans og mye mer daglig året rundt.

6. Nordstrom Rack

Dette er det noe av det jeg elsker mest med USA! På Nordstrom Rack finner du nedsatte merkevarer til en billig penge, og alt er helt nytt! Du finner uendelig med klær, sko, interiør, tilbehør til menn og kvinner fra alle merker som Topshop, Juicy, Ralph Lauren, Nike, Rebook, Gucci, Celinè og mye mer! ENJOY!

7. Utendørs svømmebasseng

Frister det å ta et bad? Pasadena har flere steder du kan besøke, men Rose Bowl Aquatics Center er et av de bedre. Her kan du enten svømme lengder, eller bare bade med venner. Men dersom du skal på språkreise med EF har skolen et eget privat svømmebasseng du kan nyte.

8. Vintage shopping

Det finnes mange kule vintage butikker i Pasadena. Ta turen innom Ron Herman og Hotbox Vintage! Her finner du alt fra kleskupp, vesker, sko og solbriller til menn og kvinner #Gjenbruk!

9. Target

Så klart har Pasadena også Target, de har faktisk flere! Her kan du shoppe alt fra elektronikk, klær, mat og snacks! Besøk Target og ta ett av de ikoniske matbutikkbildene som vist nedenfor!

Reis på EF språkreise til Pasadena i California!Les mer her..