GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Kim Magnusson syklist for EF Education First Drapac p/b Cannondale

Kim Magnusson syklist for EF Education First Drapac p/b Cannondale

Kim Magnusson som er del av EF Education First Drapac p/b Cannondale deltok på Tour des Fjords og Hammer Stavanger i mai. Han hadde ikke like singalrosa trøye som resten av teamet, men leder-trøya som er hvit med det svenske flagget. Han har syklet på EF Education First Drapac p/b Connondale i ett år. Før de også ble kjøpt opp av EF Education First. Han er selv veldig interessert i Hockey og er en skikkelig hyggelig person. Jeg tok meg en prat med han for å høre hvordan det er å sykle på et internasjonalt team, snakket om språk med mer – god lesing

Hvordan var det å sykle Tour des Fjords og Hammer Stavanger for deg?

Nesten som å konkurrere på hjemmebane, en kul greie. Det er sjeldent Norge viser seg fra en så bra side som de gjorde, mye takket vært temperatur på mellom 25-28 grader, strålende sol – det var nesten helt sjokkerende å se Norge på den måten.

Hvordan syntes teamet det var å oppleve Norge fra sin beste side?

Alle syntes det er veldig fint her i Norge. Når vi kom den første kvelden, gikk vi en liten tur rundt hotellet og alle syntes det var en utrolig opplevelse. Julian Cordona er fra Colombia og dette var hans første opplevelse i Europa, han hadde mange wow øyeblikk. Men såklart er det litt ekstra stas å se Norges fantastiske fjorder for hele teamet!

Laget som stilte i Hammer Stavanger og Tour des Fjords er fra blant annet Australia, Tyskland og Colombia – hvordan er det å vise dem rundt på din hjemmebane?

De er såpass vant til å reise, så spørsmålene er mer som «hva er den fisken på bufeen».

Er du fornøyd med Heia-gjengen fra kontoret?

Det var veldig veldig kult! Man hører dem i mens man sykler og det er kjempe gøy med så mye stemning som de lagde.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/05/33986790_10160226002975198_4288123948513624064_n.jpg)

Sånn generelt hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben er at man «må gjøre det», men det er også en frihet i det å sykle. Jeg kunne ikke sittet 8 timer på et kontor, da sylkler jeg heller sier han og ler.

Hvilket race er det fineste du har syklet til?

Det største jeg har syklet er Liège Bastogne Liège, som er i Beliga. Men når det kommer til natur, så Tour des Fjords er nok et av de fineste jeg noen gang har syklet – det kan være fordi det er på hjemmebane for meg. Jeg har også syklet i Sveits, noe jeg også syntes var veldig fint. Der var det ganske lik natur som i Skandinavia, kanskje det er derfor jeg syntes de har vært de fineste.

I EF Education First har vi noe vi kaller #EFMoment, så enten du er med oss på språkreise, språkkurs, utveksling eller jobber i EF så definerer vi et wow øyeblikk som man vil huske i lang tid – hva er ditt #EFMoment?

I fjor i Norge på VM og nærmet oss målstreken i Bergen, det var masse folk og kjempe god steming – det er et av mine sterkeste minner!

Oss andre normale folk har jo en bucketlist, den står som regel av destinasjoner og ikke punkter som vinne Tour the France, har du noen drømme destinasjoner å besøke?

Jeg har ikke noen bucketlist, eller hvertfall ikke noe nedskrevet. Men jeg skulle gjerne reist til karibien, det er mitt drømmereisemål.

Hvilket språk syntes du selv er finest?

Det er vanskelig å si, selv snakker jeg italiensk, engelsk og svensk.

Mange språk er veldig fine, men jeg liker colombiansk med sin spanske stil. Det er mye energi i språket!

Hvilket språk kunne du tenke deg å lære?

Kinesisk ville jeg gjerne ha lært meg.

Hvilken by som du selv har besøkt syntes du er den fineste?

Etter å ha bodd i Italia har jeg falt for Cinque Terre, den består av Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manaroa og Riomaggiore.

Når du har ferie hvor vil du dra da?

Jeg har vært på feire en gang siden jeg begynte med sykling. Det var i Tennerife. Ellers trives jeg veldig godt med å ha ferie hjemme når sesongen er slutt.

Les mer om EF Education First Drapac p/b Cannondale

Her..

Du kan også følge dem på instagram her..

Les mer om lagether...
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer