GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

EF X OSLO SOMMERTID

EF X OSLO SOMMERTID

For tre år siden samarbeidet EF med Oslo Sommertid, som da fylte arenaen med Marcus og Martinus fans fra hele Norge. I 2020 ønsker vi å gjenta suksessen og ta i mot ivrige Taylor Swift fans på Voldsløkka i Oslo.

Å reise handler om å oppleve noe og tre ut av hverdagen å gjøre noe annet enn det hverdagslige. Det gjerne også disse opplevelsene man husker i lang tid. En lukt, sang eller å se noe som minner om opplevelsen og kan ta deg tilbake til hva du følte, tenkte og gjorde i det øyeblikket. EF har i over 50år sendt norske studenter ut i verden for å oppleve noe nytt, under reisen så skjedde det kanskje noe helt spesielt, det er dette vi definerer som et EF Moment. Du kan sjekke ut studenters EF Moment her: #EFMoment

Taylor Swift

Taylor Swift er en amerikansk en prisbelønnet sanger, gitarist og låtskriver. Hun har toppet Billaboard-lista med sanger som “Shake it off”, “Blank Space” og “you Belong to me”. Hun er født og oppvokst i Pennsylvania, som er en av mange destinasjoner vi sender studenter til ved utvekslingsprogrammet vårt EF High School Exchange Year.

Taylor swift slapp albummet “Lover” i 2019 og det er denne turneen du vil oppleve på Voldsløkka. Albummet består av sanger som “Miss Americana & the Heartbreak Prince” som handler om High School livet. “You Belong To Me” handler om amerikansk politikk. “You Need To Calm Down” handler om hennes støtte til LGBT- og kvinners rettigheter, samtidig som prøver å sette fokus på netttrollene som herjer i sosiale medier. Videre handler mange sanger om kjærlighet, fuck cancer og mye mer.

Ønsker du å delta på Oslo Sommertid?

EF vil være tilstede under festivalen og vi skal dele ut masse billetter via konkurranser frem til festivalen, så håper vi at du skal få et #EFMoment med Taylor Swift. Du kan også kjøpe billetter til festivalen her..

Les mer om Oslo SommertidLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på