GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Fakta om solfylte Malta

Fakta om solfylte Malta

Malta har alt: Sol, flotte strender og krystallklart vann – hva mer kan du be om? Vel, for det første, er Malta hjem til gamle byer som oser sjarm fra hvert gatehjørne og en mat så velsmakende at de konkurrerer med sine italienske naboer. For ikke å glemme øyas bortgjemte bukter perfekt for dykking og det faktum at du kan slikke sol åtte måneder i året.

Vi har satt sammen denne hendige Malta sitt faktaark for å hjelpe deg å bli kjent med en ordentlig middelhavsperle;

Våre to skoler på Malta

Sliema, Malta for alderen 14-17år

  • Stor fantastisk skole med fantastiske fasiliteter og sentral beliggenhet

  • Prøv dykking eller svøm med delfiner på en valgfri utflukt

  • Praktiser engelsk daglig ved å bo hos en maltestisk vertsfamilie eller på vårt studenthjem

Malta er en øy i middelhavet med spennende historie påvirket av engelsk kulturarv. Her er strendene hvite og havet turkist, noe som gjør Malta til en av våre mest populære destinasjoner. Lær engelsk i den livlige byen Sliema som er kjent for sin strandpromenade, kafékultur og spennende butikker. Les mer her..

St. Paul’s Bay, Malta for alderen 10-14år

  • Bo på resort med svømmebasseng

  • Møt andre juniorstudenter fra hele verden

  • Bo i umiddelbar nærhet til skolen

Send ditt barn på språkreise for juniorer med EF Education First, verdens ledende institusjon innen internasjonal utdanning. Med over 50 års erfaring har vi gitt uforglemmelige språkreiser for millioner av studenter fra hele verden. EF lærere, som alle er opplært i EFs action learning-pensum, vil sørge for at ditt barns undervisningstimer er svært interaktive og samtalebaserte. Læreplanen kombinerer språkpraksis med morsomme gruppeaktiviteter, praktiske økter og språkteori. Studenten vil ikke bare få venner fra hele verden, men også lære engelsk og få et forsprang på det nye skoleåret – alt i følge av en erfaren EF-kursleder. Les mer her..

Reis på språkreise til Malta i sommerSjekk prisen her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på