GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Eplekakefrida forteller om EF språkreise til New York

Hei! Jeg heter Frida Sulistiono og er 16 år gammel, fra Lillehammer. Jeg reiste til New York med EF sommeren 2017!
Eplekakefrida forteller om EF språkreise til New York

Jeg reiste med EF språkreiser til New York i USA sommeren 2017!

Allerede da turen til storbyen New York var bestilt, hadde reisen begynt. Det å se frem til denne reisen i litt under et år, var en reise i seg selv. Det å ha noe så spennende i vente, hjalp meg gjennom skoleåret.

I slutten av juni stod vi plutselig der. En gjeng på litt under tjue stykker, helt ukjente, men snart en av mine aller beste venner. Vi hilste, snakket, lo og ble kjent allerede i innsjekkinga av bagasjen. Det tok bokstavelig talt fem minutter før vi trygge i hverandres selskap.

Vi ankom campuset, vårt hjem. Vi ble kjent med fantastiske mennesker, vår familie. På turer til blant annet Times Square, frihetsgudinnen, Empire State Buildning, Broadway og ikke minst Boston, levde vi et liv jeg aldri ville forlate. Et liv uten bekymringer, hvor livet i Norge ble satt på pause. Det å oppleve så mye, med så fantastiske mennesker, på så kort tid, var en surrealistisk opplevelse. De beste minnene ble skapt på Campus. Gode kvelder i loungen, lange samtaler, musikk å danse til, venner fra forskjellige nasjonaliteter og x antall godter. På denne reisen ble jeg kjent med mennesker fra Russland, Italia, Spania, Kazakhstan, Brasil, Taiwan, Sverige og Danmark. Jeg lærte så mye om andre kulturer, men også om meg selv. På skolen lærte vi på en kreativ måte der vi diskuterte temaer som faktisk var relevante og interessante. Noe annet enn norsk skole.

De tre ukene i New York gikk for fort. Dagene var fylt med glede og vennskap, men avsluttet med tårer. Tårer som beviste hvor mye reisen betydde for meg. Jeg levde en drøm jeg ikke ville avslutte, men som jeg absolutt anbefaler. Hver og en fortjener å oppleve en slik reise.

Se min YouTube film her

Eplekakefrida sin blogg:

Du kan lese om oppholdet på min blogg her..

Flere av videoene fra oppholdet kan du finne her..

Har du lyst på mer informasjon?

Finn ut mer om språkreise til New York her..

Du kan lese og se eplekakefrida sin tur til Long Beach, California, sommeren 2016 her!

Bestill en gratis brosjyre om språkreise til New York!Klikk her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer