GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Forskjellen på EF språkreiser og språkkurs

Forskjellen på EF språkreiser og språkkurs

Det er mange som lurer på forskjellen på språkreiser og språkkurs derfor har vi skrevet dette blogginnlegge. God lesing!

Språkreiser har kurs i sommerferien på mellom to og fire uker. Språkkurs har opp oppstart hver mandag hele året, og kan vare i alt fra 2 uker til 9 måneder.

Språkreiser er en pakkereise der flybillett, transport, måltider, undervisning, aktiviteter og utflukter er inkludert i prisen, mens på språkkurs inkluderer prisen selve kurset og innkvartering hos vertsfamilie. Dersom man ønsker flybilletter fra EF Språkkurs kommer dette i tillegg. Det er mulig å bo på EF Språkkurs sitt studenthjem, dette kommer også i tillegg.

Språkreiser er en gruppereise med mellom 10 og 34 studenter som reiser sammen med en norsk voksen kursleder fra Norge. Kurslederen er tilgjengelig for studentene 24/7 og har døgnkontinuelig kontakt med Oslokontoret. På språkkurs reiser man alene og har ikke følge med leder, men det er lokalt ansatte aktivitetsledere på skolen man kan kontakte dersom studenten trenger assistanse.

Språkreiser har obligatoriske aktiviteter og utflukter slik at EF skal ha oversikt over hvor studentene er og hva de gjør til enhver tid. Språkkurs har kun obligatorisk skole, men valgfrie aktiviteter.

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/02/MALAGA-BILDE-3.jpg)

Dersom du har noen spørsmål kan du ringe 22 33 66 85

Eller lese mer om begge programmene her..

Ønsker du mer informasjon?Les mer her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer