GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Herman Dahl opplevde Cairns med studenter fra hele verden

Herman Dahl opplevde Cairns med studenter fra hele verden

Herman Dahl reiste i 2018 på språkreise med tre venner til Long Beach. Denne sommeren har han reist alene til Cairns i Australia og bodd hos vertsfamilie med en annen internasjonal student. Cairns er en tropisk ferieby og rett ved Great Barrier Reef, et av verdens mest spektakulære naturfenomen. Ved stranda ligger laguner, grillområder og strandkafeer. På vei til skolen kan du se pelikaner, gekkoer og kanskje til og med kengeruer.

Hvem er Herman Dahl

Herman er en YouTube fra Oslo. Han har holdt på med film sidne har var 8 år, og ble kåret til Året YouTuber på gullsnutten i 2017.  Sjekk ut hans Instagram her..

Hopper i fallskjerm!

Herman fikk tidenes adrenalinkikk da han hoppet i fallskjerm. Se videoen nedenfor for å se hans opplevelse fra før flyet og til han er ferdig med hoppet. Videoen er helt rå, så anbefaler at dere tar en titt.

Hele språkreisen fra A til Å

Herman var i Australia i tre uker, han gjorde mye mer enn å hoppe i fallskjerm. Han bodde hos vertsfamilie og viser frem familien sin, samt huset deres og mer av hva EF språkreiser har å tilby. Videre viser videoen en del av aktivitene han har vært med på, spoiler: Great Barrier reef, eksotiske dyr, fossefall, utflukter og mye mer.

Reise til AustraliaLes mer her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på