GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Hvorfor du bør tilbringe sommeren i utlandet

Hvorfor du bør tilbringe sommeren i utlandet

Drømmer du om sommeren eller reise utenlandet? Vi også. De lange, solfylte dagene og den lange ferien fra skolen … sukk. Det kan ikke komme fort nok. I sommer vil vi pakke med passet vårt og dra utlenlands, og her er hvorfor du også bør gjøre det.

Få nye, internasjonale venner for livet

Hva er bedre enn å ha mange venner i hjemlandet ? Å ha enda flere venner i utlandet! En sommer er alt som trengs for å danne vennskap som kan vare livet ut. Du vil ha den perfekte unnskyldning for å dra tilbake på besøk i årene. Les som kommer, og når du gjør det, er det ikke behov for en Airbnb – venner har alltid de koseligste av steder å bo, kjenner de beste brunsj hangouts og er de beste lokale guidene. En dag, når de kommer for å besøke deg, vil det være din tur til å vise frem hjembyen din.

**Bli bedre i språk

**

Den raskeste måten å lære et språk på er å leve det, det er så enkelt som det. Dag-til-dag, når du henger ut på strendene i Miami eller bare slapper av med venner i Paris, jobber du med dine språkkunnskaper og får testet ut vokabularet. Du vil bli best i klassen når du kommer tilbake til skolen, og det vil ikke føles som at du har studert.

**Gjør foreldrene dine glade

**

‘Mamma, Pappa, jeg vil tilbringe sommeren i utlandet!’ Når de hører dette, vil de være super fornøyd med at deres flotte barn ønsker å gjøre noe interessant og spennende med sommerferien. Kombiner det med språklæring (se punktet over) er en garantert måte å gjøre dem stolte på.

**Få en garantert brunfarge

**

Dykk ned i den blå lagune på Malta, lev strandlivet i Nice, eller nyt det turkise vannet i Florida – du kommer definitivt tilbake til skolen med en gyllen glød. Du vil bruke all din tid på å gjøre det meste utendørs – og i strålende solskinn – så din naturlige brunfarge vil bli en misunnelse av dine klassekamerater. Hvilken bedre måte å starte det nye skoleåret på? (Viktig: brunfarge er flott, men husk solkrem).

**Tenk på din fantastiske Instagram feed…

**

Hele opplevelsen av å tilbringe en sommer i utlandet og henge ut med nye venner i en fantastisk ny by er fantastisk. Men hvis ingen så det, skjedde det virkelig? Dette er en perfekt mulighet for deg å bruke telefonen til noe “fornuftig”- start med å snappe dine reiser, tagge vennene dine, og la oss få vite om det (med #EFMoment eller #EFForever). Fylt med bilder av den beste utsikten, dine favoritt kaffebarer og alle de gangene du har opplevd minner som vil vare livet ut. Din Instagram-feed har aldri sett så bra ut.

**Stup inn i noe nytt

**

De lange sommerferiene er ikke designet for Netflix binging, og solen er ikke ment å bare nytes fra din egen bakgård. Med luksusen av mange uker til overs hver sommer (stol på oss, du vil gå glipp av dette når du begynner å jobbe!), og det vil være en tragedie ikke å få mest mulig ut av det og bruke litt tid i utlandet.

Benytt anledningen til å reise og oppdage nye kulturer og miljøer. Nipp til en smoothie i solfylte California (Long Beach er vår favoritt), eller ta en tradisjonell ettermiddagste i Cambridge; det er så mange andre kulturer der ute som bare venter på å nytes. Advarsel: det er berikende, men kan forlate deg med en utferdstrang (wanderlust).

Ønsker du mer informasjon om EF Språkreiser?

Klikk her..

Ønsker du mer informasjon om EF språkreiser?Trykk her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på