GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Min erfaring ved det å studere i et internasjonalt miljø har gitt meg stor forståelse for andre mennesker og kulturer. Det har også hjulpet meg ekstremt mye med mine studier ettersom engelskferdighetene mine ble styrket enormt etter de to årene på IB. Det er en opplevelse i seg selv å snakke et annet språk enn morsmålet i det daglige, og jeg opplevde å få utfordret meg selv i en tidlig alder og kjente på mye mestringsfølelse.

Jeg ville aldri vært foruten og mener at det å dra på språkreise eller studere i et internasjonalt miljø er noe man kommer til å være utrolig takknemmelig for, også i etterkant. Jeg har en bachelor i markedsføring og salgsledelse og startet i EF juni 2019.

5 ting du må ha med i kofferten:

Tannbørste, skift til en natt, badetøy, støttestrømper til flyturen og solfaktor.

Beste ferie:

Den beste ferien jeg har vært på var weekend-tur til København med Pappaen min. De beste feriene er de du deler med venner eller familie!

Hvor dere ønsker å reise:

Min drømmedestinasjon er hvor som helst i USA.

Hvilke språk du kan og hvilke språk ønsker du å lære:

Jeg snakker norsk og engelsk, også litt dansk da! Jeg kunne ønske jeg snakket dansk flytende og fransk!

3 gode tips til en kommende EF student:

BY PÅ DEG SELV. Ta initiativ og vær en aktør i ditt liv for å få den beste språkreisen

Med vennlig hilsen,

Frida, EF språkreiser, du kan lese mer om programmet her..

Er du mellom 10-17 år og ønsker tidenes beste sommer?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på