GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 drømme internships du gjerne skulle hatt

5 drømme internships du gjerne skulle hatt

Å ta sine første skritt inn i arbeidslivet kan være en utfordring, men det blir mye lettere om du prøver deg med et internship for å få erfaring. Internships og praksisplasser fører i mange tilfeller til en heltidsjobb på slutten, slik at det er en perfekt måten å vise et selskap hva du er god til før du trenger å forplikte deg til en permanent stilling. I “internshipsverdenen” finnes det mange kule steder å jobbe og jeg har derfor laget en liste med de fem beste og gøyeste internshipsene som jeg er sikker på du gjerne ville hatt.

Under Armour

Som om det ikke er fantastisk nok å jobbe for et sportsklesmerke, kaller selskapet sommeropplæringsprogrammet for Summer League,, som høres kjempe kult ut. Også antar jeg at personalet gjør treningsøkter i deres Under Armor-klær i lunsepausene, og at alle er skikkelig trente. Eller kanskje det bare er i drømmene mine.

Kommer du til å jobbe her?: Kanskje, men kun om man bor i USA (buuu).

Facebook

Jeg mener, hvem vil vel ikke jobbe for alles go-to sosiale medier nettverk? Facebook har hundrevis av avdelinger som jobber med et stort utvalg av produkter, så det ville være veldig spennende å se hvordan alt fungerer bak den meme-fylte wallen. I tillegg har de flere hovedkontorer over hele Europa, noe som betyr flere internship muligheter for deg.

Kommer du til å jobbe her?: Det kan være. Du vet aldri om du ikke prøver!

EF Education First

EF ble kåret til 2017s beste sted å jobbe av Boston Globe, og vi er den perfekte praksisplassen for alle som er opptatt av språk, kultur og reise. Global Interns, som de kalles, får velge tre byer ut av EFs 50-pluss kontorer og universiteter rundt om i verden og tilbringer en måned hvor man bor og jobber på hvert sted. Personlig ville jeg valgt Hawaii, Australia og Singapore, men da ville jeg sannsynligvis ikke fått noe arbeid gjort – #beachlife #sorrynotsorry.

Vil du noensinne jobbe her?: Det er mulig. Søknadene er åpne NÅ og frem til 31. mars 2018.

Vogue

Hvis det er noe vi lærte av filmen The Devil Wears Prada, er det at moteindustrien er hard, så jeg antar at et internship i verdens mest berømte motemagasin ikke er en tur i parken. På alle kontoer involverer et Vogue-internship mange telefonsamtaler, snakke med PR-agenter, og søker etter manglende klær dyrere enn dine foreldres hus. Men du kommer til å kle deg elegant til jobb hver dag, så det er et pluss.

Vil du noensinne jobbe her?: Da burde du virkelig ELSKE mote.

NASA

Jeg skal ikke lyve: all informasjonen på NASAs nettsted om deres praksisprogrammer involverte mye teknisk vitenskapelig informasjon, og det opprørte meg. Men det jeg har lært er at NASA faktisk tilbyr mange forskjellige praksisplasser basert på hva du studerer på skolen (eller håper å studere på universitetet) og antagelig, hvor mye du vet om rakettvitenskap.

Ønsker du mer informasjon om EF?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på