GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Les om Fride Flasnes sin språkreise til Brighton

Fride reiste på språkreise til Brighton!
Les om Fride Flasnes sin språkreise til Brighton

Sommeren 2019 dro jeg til EF Brighton i 3 uker. Denne sommeren er helt klart en av de beste i mitt liv. Alle vennene jeg fikk og alt det morsomme vi gjorde på skolen, campus, i London og mange andre steder, gjorde denne turen helt fantastisk. Lurer du på om Brighton er en destinasjon for deg og om campus er det stede du vil være? Fortsett å lese, så får du svar.

Språkreisen min startet 27.juni. Da tok vi fly fra Gardemoen til Gatwick airport og buss til EF Brighton. Det var ikke vanskelig å bli kjent med deltakerne og lederne, og jeg er kjempe glad for at jeg møtte alle sammen.

Hvordan var skoledagene?

Skoledagene var fra mandag til fredag, 3 timer hver dag. Skolen var bare noen hundre meter unna. Skoleopplegget var lagt opp slik at man tar en test før man kommer, og da kommer man i en klasse etter sitt nivå. På skolen hadde vi aktiviteter, litt grammatikk og vi snakket mye. Det var noe jeg syntes funket bra for meg og min klasse.

Vi hadde aktiviteter hver dag og vi dro nesten hver gang inn til Brighton. Der hadde vi mange aktiviteter som gikk ut på forskjellig moro, det var shopping, pimp The Leader, foto race og mer moro. Det var ikke bare aktivitet, vi fikk også mye fritid, der vi kunne fritt gjøre hva vi ville. Det var også mulighet til å kjøpe en ekstrapakke. Jeg hadde ekstrapakken fun pack og der gjorde vi aktiviteter som å spille bowling, laser tag, Brighton Pier og mer.

Jeg bodde på campus sammen med mange flere. På campus hadde vi et enkeltrom med eget bad og felles kjøkken.

Jeg syntes Brighton var en helt fantastisk by å dra til. Det var en helt fantastisk sommer som aldri vil glemmes. Dette er en plass jeg anbefaler hvis du vil dra til Storbritannia. Jeg vil anbefale på det sterkeste og dra på en språkreise for det er noe av det beste jeg har gjort i mitt liv.

Brighton er en fantastisk destinasjon for din neste språkreiseLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på