GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

The Big Apple’s skjulte spisesteder

The Big Apple’s skjulte spisesteder

Det er utallige valg av spisesteder i New York, og du bør absolutt ikke velge første og beste «typisk turist» spisested på Manhattan. Disse kan virke flotte og fancy, men er som oftest halvdårlige og overpriset. Sjekk ut min liste med noen av mine Food-favvos i The Big Apple

Urbane spisesteder – Insta Food

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2017/11/New-York-4.jpg)

Shake Shack

Saftigere burger skal du lete lenge etter! Anbefaler Shack Burger og fries med cheddar + Oreo Milkshake MMMM! Gode priser og seriøst den BESTE burgeren EVER!

The Butcher’s Daughter

Ei litta kul cafe med særpreg. Gode (sunne) sandwicher og freshe juicer. Hip og kul beliggenhet. Maten gjør seg også bra på Instagram.

Vanessas Dumplings

Er du glad i dumplings, er dette stedet for deg! Lokal og urbant lokale i livlige East Village. Vanessa’s Dumplings finner du også i Chinatown. Når du først befinner deg i East Village er det også en idè å ta manikyr/pedikyr for en billig penge. Dette er noe som kan fort koste en god slant andre steder på Manhattan.

The Smile

Denne skjulte lille restauranten ligger litt gjemt i SoHo’s spennende sidegater. Dødsgode sandwiches har de også! Min favoritt er Manouri cheese & Fig. Try it!

TAO

Japansk luksus. Utrolig gode småretter som kan deles.  Stilfulle lokaler med en stor Buddha midt i rommet – dette er en opplevelse i seg selv. Her feiret jeg Nyttårsaften i 2013 hvor det var Count Down på storskjerm med direktesending fra den berømte «kula». Anbefales!

Chelsea Market

Chelsea Market er svaret på New York’s mathall med ALT du kan tenke deg. Alt fra wraps til Lobster. Her er det noe for enhver smak.

Magnolia Bakery

Insta-vennlige cupcakes-bilder. Disse kakene er like gode som de ser ut. Perfekt etter en lunsj i området. Magnolia finner du i Bleecker Street. Et sted som må oppleves!

The Boat House

Dette er egentlig en smule Turistos, men noe alle absolutt bør gjøre når de er i New York. Bestill er bord ute og nyt utsikten utover central Park-dammen. Etterpå kan du også leie en robåt, eller oppleve hele Central Park ved å leie en sykkeltaxi som kjører deg rundt – men pass på at du ikke blir lurt, dette kan fort bli dyrt. NB! Vær også obs på overpriset kiosker i Central Park. Vannflaske til 4 dollar er ikke greit.

New York er et matmekka, og dette var noen av mine favoritter som lager sirkus i munn! Pass på å få med deg alle godbitene når du besøker verdens kuleste storby.

Vil du bli bedre i engelsk, samtidig som du opplever New York City? Sjekk ut dine muligheter med å reise med EF her

Besøk New York?Mer informasjon
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer