GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Tog, fly og roadtrip – de beste sangene til din reise

Tog, fly og roadtrip – de beste sangene til din reise

Få ting går bedre sammen som musikk og reise. En god sang kan ta deg lenger enn noen fly, tog eller bil til sammen! Derfor er det et perfekt sanger for alt. Solskinn? Sett på “California Soul”. Regnfull dag? “Hello” med Adele. Føler du deg selvsikker? “24K Magic in the air”

Enten du skal på en roadtrip, flyreise eller togtur, ta med deg disse sangene til din neste reise!

FLYTUR

=========

1. “Locked Out of Heaven” – Bruno Mars

Dette er min favorittsang ved avgang. Det har harde og magiske bassen og drømmende rytme fungerer perfekt når du får bevegelse i flyet. Det er en helt utrolig opplevelse, og hjelper deg med å tenke på noe annet spesielt dersom du har angst for å fly. Les flere tips her..

2. “Wonderwild” – Hive Riot

Når flyet har oppnådd høyden og trygghet i luften er det på tide å nyte utsikten. Ta en titt ut av vinduet og nyt denne synth-pop jammen med elektrisk duo Hive Riot.

3. “Midnight City” – M83

Når du lander, vil du røre bakken føle deg episk og klar for ny ferie. Du fløy i noen himmelen noen timer og nå er det på tide å nyte det faktum at flyet fullfører sin nedstigning.

Kjøretur

==============

1. How Big, How Blue, How Beautiful – Florence + The Machine

Florens kraftige vokal er definiasjonen av indie rock rytme. I dette godt utformede albumet, er “How Big, How Blue, How Beautiful” en fantastisk start på et nytt eventyr. Fra åpningssporet “Ship to Wreck” til  “Mother”, har du mange sanger å nyte på din neste roadtrip.

2. Corrents  – Tame Impala

Selvsikker, psykedelisk rock er ikke alles kopp te, men dette albumet faller ikke helt innenfor denne kategorien – det er så mye mer og anbefaler å prøve det! Disse Aussie-rockerne satte sammen et album som bringer deg fra storbyen til kysten og hvor som helst ellers du vil rømme til!

3. Wolfgang Amadeus Phoenix – Phoenix

Kanskje det er fordi sangen “1901” er den perfekte bilreklame sangen, men det er noe med dette albumet som fanger de sene nattetimer på byen for meg. Jeg kan anbefale dette albumet dersom du har en lang kjøretur på natten gjennom en by som Paris, Los Angeles, Berlin eller Phoenix.

Togtur

1. Pure Heroin – Lorde

Dette første albumet av Kiwi-dronningen er praktisk talt laget for reisestilen som togene er kjent for. Den er edgy og nostalgisk, men mild nok til at du finner deg selv stirrende ut av vinduet og tenker på meningen med livet.

2. Funeral – Arcade Fire

Kanskje det er Indie-loving band nerd i meg, men dette har alltid vært et av de albumene du kan sette på, lene deg tilbake og bare nyte. Et nydelig album for en rolig togtur, du kan til og med fange litt fransk med sporene “Haiti” og “Une Année Sans Lumière”.

3. Loner – Sucre

Enhver sang av Sucre er go-to albumet for en visuelt fantastisk tur. Denne lille EPen består av fem sanger og setter magi på et hvert hjørne. Jeg kan anbefale det for en tur gjennom ørkenen eller reise langs en alpene.

Vil du høre på disse albumene og mer? Sjekk ut spillelisten på Spotify.

La musikken inspirere din reiseLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer