GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

#trashtag utfordringen rundt om i verden og hvordan EF har bidratt

#trashtag utfordringen rundt om i verden og hvordan EF har bidratt

#trashtag utfordringen startet som en enkel oppfordring “bidra med å plukke søppel”. Mennesker over hele verden har blitt spurt om gjøre tiltak for miljøet, finne et lokalt område som trengte rengjøring og sende inn bilder av deres handling med hastaggen #trashtag. Dette ble satt i gang for å skape en økologisk og mer miljøvennlig livsstil, i løpet av få uker vokste antall innlegg til titusener, og utfordringen begynte å få mye internasjonal oppmerksomhet.

Med EF-skoler ligger rundt om i verden, og som består av tusenvis av internasjonale studenter som er interessert i å spille en aktiv rolle, ga vi dem utfordringen og ble overveldet av svaret.

Vi ble igjen påminnet at våre studenter fra hele verden, har en ting til felles: De bryr seg om miljøet og er opptatt av å beskytte og bevare det for de kommende generasjonene. Her er et utvalg av handlingene våre studenter har utført med korte bildetekster som forklarer deres aktivitet.

1. Bristol

I Bristol viste studtentene at de virkelig setter pris på området rundt skolen og ønsker å holde det rent og vakkert. Så studentene dro til Queen Square og The Riverside for å rydde opp. Det var haug av studenter som bidro med refleksvester og EF-jakker. Studentene og skolen viste resten av lokalsamfunnet at en liten innsats kan gå langt!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/1.jpg)

2. Roma

Vi på EF Roma dro til Villa Borghese, en av Romas offentlige parker, for å rydde opp. Det jeg verdsatt mest var at så snart jeg foreslo denne aktiviteten til studenter, følte noen av dem umiddelbart dypt involvert. De hjalp meg mye med organisasjonen, og jeg la merke til det oppriktige engasjementet i å gjøre dette. Selv om det bare var en to timers aktivitet, bidrar disse tiltakene til å få dem til å føle seg ansvarlige for planeten vår. Jeg valgte dette stedet fordi det er ganske nær skolen, så de anser det som en del av sitt daglige liv, og det virket. På slutten av denne første utfordringen føler jeg meg så stolt av å være en del av dette verdensomspennende initiativet! #Ef #efrome #trashchallenge

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/2.jpg)

3. San Diego

Vi elsker et rent San Diego. Vi gjorde vår første årlige strandopprydding i dag på ocean Beach og Dog Beach. Takk til alle våre 100 studenter og medarbeidere som bidro denne spesielle dagen #trashtag

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/3.jpg)

4. Santa Barbara

Vært år mobiliserer EF Santa Barbara for Earth Day. I år rengjorde skolen strendene litt tidlig da de ønsket å sørge for at alle studenter som var med på Earth Day feiringen kunne bidra før de reiste hjem. EF Honlulu og EF San Diego ble også med på oppryddingen i år og det håper skolen de vil fortsette med i mange år fremover.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/4.1.jpg)

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/4.jpg)

5. Washington D.C.

Studentene fra EF Washington rengjorde Takoma samtidig som de lærte om viktigheten av opprydningen for planter og røtter. Det er så mye å lære og ekstremt mye å gjøre.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/5.jpg)

6. Playa Tamarindo
Costa Rica har som mål å være det første plastfrie landet innen 2021. I øyeblikket må vi imidlertid møte realitet, ta handling og utdanne oss selv. #EFPlayaTamarindo og elevene er en del av samfunnet, og derfor tok det seg handling og ved å gå og rense våre strender! Utrolig opplevelse som viser at mye mer må gjøres!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/6.jpg)

7. Bourtnemouth

Det er ingen planet nummer B. Vær en del av løsningen, ikke forurensningen. Vi er alle for en grønnere planet!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/7.jpg)

8. Madrid

Under vår tur til Alicante bestemte vi oss for å bli involvert i Trashtag-utfordringen. Vi var på MuchaVista stranden i San Juan, 10km fra Alicante og vi rengjort 100m av stranden på bare 15 minutter. Vi fant så mye søppel at det var vanskelig å tro det. Gjennom prosessen var det bra for studentene og oss å innse hvor nødvendig disse handlingene er.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/8.jpg)

9. Berlin

EF Berlin er ekstremt stolte av å ta del i #Trashtag utfordringen med alle våre studenter som jobber sammen for å rydde både skolen og områdene rundt. En spesiell takk til alle studentene som deltok.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/9.jpg)

10. London

If you want to help the planet, take action now!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/10.jpg)

11. Toronto

Her er noen av studentene som bidro under å rydde nabolaget til skolen

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/11.jpg)

12. Seattle

Her er studentene som plukket søppel rundt om i Seattle og rundt skolens område.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/12.jpg)

13. Malta

Hvert år betyr denne dagen mye for vår skole og studentene her. Det er stor etterspørsel etter opplæring i lokalsamfunnet, og dette er en ekstremt populær måte for våre studenter å gjøre dette. Vi hadde så mange studenter som bidro til å rense stranden etter en stor storm som vasket mye søppel i land. Fra strå til bildekk, det var flott å se hvordan vi kunne gi tilbake til lokalsamfunnet og hvor mye søppel vi samlet inn. Stolt så stranden så super ren etter at vi var ferdige.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/13.jpg)

14. Nice

@EFNice gjengen i action!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/14.jpg)

15. New York

Vi dro til Tarrytown for å rydde parkene og grønne området. Det er alltid bra og gi tilbake til lokalsamfunnet og ha omsorg for vår nydelige planet.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/15.jpg)

16. Vancover Island

Fantastisk strand opprydding! Over 20 pounds av avfall fjernet fra en av Victoria mest populære strender. Våre studenter elsker havet og vil hjelpe. Fremragende mannskap. Takk til alle involverte og la oss fortsette det store arbeidet!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/16.jpg)

17. Boston

God vår!! Det er utrolig hva du kan oppnå på bare 30 minutter når du jobber som et lag. Takk til alle studenter og ansatte som hjalp oss med å rydde opp i skolen og nabolaget. La oss fortsette å holde Boston rent og vakkert.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/17.jpg)

18. Oxford

Vi startet uken med #trashtagchallenge. Det skal ikke mye til for å gi tilbake!

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/18.jpg)

19. Perth

Studenter fra vår Perth-skole ble med på Sea Shepherd Perth på en av deres vanlige strandrengjøringer. Studentene har tidligere sluttet seg til Sea Shepherd i å rydde opp byene Scarborough Beach. Denne gangen var Perth aktivitets koordinator sammen med studenter bedt om å rydde opp Leighton Beach i North Fremantle med rundt 50 andre lokalbefolkningen som kombinerte å samle og sortere en stor mengde søppel.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/19.jpg)

20. Miami Beach

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/20_Miami.jpg)

21. Malaga

EF malaga tok del i den globale trashtag utfordringen. Her rengjorde de Pedregalejo beach.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/21_Malaga.jpg)

22. Auckland

Glens klasse gikk til Mission Bay for å delta i #trashtag utfordringen. Det var en hyggelig overraskelse å se hvor rent Auckland egentlig allerede er … Men små tiltak som disse bidrar til å gjøre det enda renere. Denne morsomme og pedagogiske ettermiddagen har også ført til etableringen av vår nye Trash Collection-klubb, så la oss få denne bevegelsen å rulle! Du gjør oss stolte! #efauckland #efmoment

23. Eastbourne

Eastbourne gikk ut i forrige uke i samarbeid med” Plastic Free Eastbourne” forrige uke for å samle søppel på stranden. Det er en del av et større miljøprosjekt som vi for tiden kjører på skolen.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/23_Eastbourne_2.jpg)

24. Paris

“Helping keep the City of Light clean!”

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2019/04/24.jpg)

Les mer om EF Education FirstLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på